Mersin Büyükşehir, Yangından Etkilenen Hayvanlar İçin Yardıma Koştu

Büyükşehir Belediyesi, 3 ilçede başlayan yangınla birlikte bölgede seferberlik ilan ederken, ekipler can dostların da yardımına koştu. İlçe merkezlerinde belirlenen besleme odaklarına mama bırakan ekipler, olası bir yardım çağrısı için hayvan nakil araçları ile 7/24 bölgede teyakkuz halinde bulunuyor.

31 Temmuz 2021 Cumartesi, 14:44
Mersin Büyükşehir, Yangından Etkilenen Hayvanlar İçin Yardıma Koştu
-

Aydıncık ve Bozyazı’da yaşanan yangında sahada görev alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Bozyazı Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi görevlisi Veteriner Hekim Tuğba Körlü, “Bakıma muhtaç, yaralı yabani hayvanlar ve kedi, köpek gibi sokakta yaşayan patili dostlarımızın yardımına koşmaya çalışıyoruz. Sürekli buradayız, hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi’ne bağlı ekipler, Aydıncık, Bozyazı ve Silifke’de başlayan orman yangınları ile birlikte can dostların da yardımına koştu. Yangın anından itibaren hayvanlar için 7/24 bölgede teyakkuzda olan ekipler, ilçe merkezlerindeki hayvanlar için de çeşitli bölgelere mama bıraktı.
 
“Sürekli buradayız, hizmet vermeye devam ediyoruz”
Yangının başladığı ilk andan itibaren sahada görev alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Bozyazı Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi görevlisi Veteriner Hekim Tuğba Körlü, “Barınak olarak Anamur, Aydıncık ve Bozyazı olmak üzere 3 ilçeye hizmet veriyoruz. Hem Bozyazı hem Aydıncık bölgesinde yangının başından beri sürekli bölge ile iletişim halindeyiz. Sürekli günlük kontrollerimizi yapıyoruz. Bakıma muhtaç, yaralı yabani hayvan ve kedi, köpek gibi sokakta yaşayan patili dostlarımızın da yardımına koşmaya çalışıyoruz. Sürekli buradayız, hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.
 
“Yangın bölgesine ekstra hassasiyet gösteriyoruz”
Yangının olduğu bölgelerdeki can dostların bakımı için büyük özveri ile çalıştıklarını ifade eden Körlü, şunları söyledi: “Yangın bölgesine ekstra hassasiyet gösteriyoruz. Onlar şu an bizim için öncelikli.  Yangın bölgesinde şu an için yaralı bir hayvan ihbarı almadık. Sürekli hayvanların yanındayız. İhtiyaçları olduğu her an onlara müdahale edeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in sağladığı imkanlarla sokak hayvanlarına, yaban hayatına 7/24 kesintisiz hizmet vermeye, hem ilaç hem de mama desteği sunmaya devam ediyoruz.”
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor