Mersin Büyükşehir’in Fotoğraf Panosunda Kahraman Babalar ve Çocukları Hatıra Fotoğrafı Çektirdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, hayatın gerçek kahramanı babaların ‘Babalar Günü’nü düzenlediği renkli etkinliklerle kutladı.

22 Haziran 2020 Pazartesi, 14:04
G: 23.06.2020 - 08:51
Mersin Büyükşehir’in Fotoğraf Panosunda Kahraman Babalar ve Çocukları Hatıra Fotoğrafı Çektirdi
-

Büyükşehir’in Kültür Park’ta yer alan Etkinlik Merkezi’nde babalar ve çocukları için spor ve el işi etkinlikleri düzenleyen ekipler, çocuklarıyla survivor parkurunda yarışan babaları çocukluklarına geri götürdü.
Büyükşehir’in her hafta Kültür Park içerisindeki amfi tiyatroda gerçekleştirdiği konserler, bu kez Babalar Günü için gerçekleştirildi. Sahilin temiz havasında Kent Orkestrası sanatçılarının şarkıları eşliğinde keyif dolu dakikalar geçiren babalar ve çocukları, Büyükşehir’in Balalar Günü’ne özel süper kahramanlarla hazırladığı panolarda fotoğraf çektirdi. Forum AVM Sanatçılar Meydanı ile Kültür Park amfi tiyatro alanındaki fotoğraf çekimi tüm gün devam etti.
Babalar Günü’nde Kent Orkestrası’nın ezgileri sahili doldurdu
Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Mersin’in göz dolduran gün batımında sahilin tadını çıkaran yurttaşlara müzik ziyafeti yaşattı. Aileleriyle keyif dolu dakikalar geçiren babalar, Kent Orkestrası sanatçılarının seslendirdiği 80’ler, 90’lar ve günümüzün sevilen şarkılarına eşlik etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde performanslarını sergileyen Halk Dansları ve Modern Dans ekibinin performansı ise göz doldurdu.
Amfi Tiyatro mutlu bir ana tanıklık etti
Büyükten küçüğe birçok dinleyiciyi ağırlayan amfi tiyatro mutlu bir anı da ölümsüzleştirdi. Nişan töreninden çıkmış bir çift konser alanından geçerken sanatçıların daveti üzerine sahnede şarkılar eşliğinde dans etti.
Nişan töreni sonrası Büyükşehir’in konserinde şarkılar eşliğinde dans etmenin kendisi için adeta bir sürpriz olduğunu söyleyen Özlem Karayazga, “Bugün bizim nişanımız vardı. Yoldan geçerken etkinliğinizi gördük, geldik ve sağ olsunlar davet ettiler. Dansımızı ettik, bizim için güzel bir anıydı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e etkinlikleri yaptığı için teşekkür ediyoruz” dedi.
Babalardan Büyükşehir’e teşekkür
Malatya’dan ailesiyle yaklaşık 4 ay önce Mersin’e taşındığını ve sahildeki etkinliklerin çok mutluluk verici olduğunu dile getiren Vahap Fındıklı, “Başkanımız Vahap Seçer burada bir etkinlik düzenlemiş, dün geldik, bugün de erkenden geldik. Malatya’da böyle bir etkinlik göremediğimiz için bu etkinliklerden çok memnun kaldık. Bugün de Babalar Günü. Babalar Günü’nde bu etkinliği düzenlediği için Vahap Seçer’e çok teşekkür ederiz” dedi.
“Kötü bir süreçten geçiyoruz, böyle şeylere ihtiyacımız var”
Sahildeki konserlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Naim Kılınç, “Babalar Günü için güzel bir etkinlik. Başkanımızdan memnunuz. Bu tip etkinlikler güzel. Kötü bir süreçten geçiyoruz inanın ki böyle şeylere ihtiyacımız var” diye konuştu.
Murat Coşkun ise sosyal ve kültürel etkinliklerden dolayı teşekkür ederken, “Bu etkinliklerin sürekli olmasını bekleriz. Zaman buldukça geliyoruz. Çocuklarımızla beraber ailece eğleneceğiz. Konser etkinlikleri zaten çok güzel” ifadelerine yer verdi.
Babalar, Etkinlik Merkezi’nde çocukluklarına geri döndü
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan ekipler, Babalar Günü’ne özel hem yaratıcı hem de eğlenceli etkinlikler düzenledi. Etkinlik Merkezi’nde okul öncesi öğretmenleri eşliğinde çocuklar babaları için el işi kağıtlarından kravat yaptı. Çocuklar el becerilerini güçlendirirken babaları için hediye yapmanın mutluluğunu yaşadı. Etkinlik Merkezi’nin bahçesine kurulan mini futbol sahasında babalar ve çocukları rakip takımlarla maç yaparak keyifli dakikalar geçirdi. Survivor parkurunda çocuklarıyla yarışan babalar çocukluklarına geri döndü.
Büyükşehir’in fotoğraf panosunda kahraman baba ve çocuk kareleri
Büyükşehir, ‘Babalar Günü’ne özel üzerinde süper kahramanların basılı olduğu hatıra fotoğrafı panoları hazırladı. Süperman karakterli fotoğraf panosu Forum AVM Sanatçılar Meydanı’na, Batman karakterli pano ise Kültür Park amfi tiyatro alanına konuldu. Panolarda yurttaşlar diledikleri gibi fotoğraf çektirdi. Çekimi yapılan babalar hatıra fotoğraflarını ücretsiz olarak Büyükşehir’in hazırladığı kartların içinde teslim aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”