Mersin Devlet Opera ve Balesinin Acı Günü, Kalp Rahatsızlığı Şikayeti İle Hastaneye Giden Sanatçı Kıvanç Uğraşbul Hayatını Kaybetti!

Son olarak 'Bizim Hikaye' isimli dizide rol alan ve Mersin Devlet Opera ve Balesi'nde Bas Bariton solist sanatçı olarak görev yapan Kıvanç Uğraşbul hayatını kaybetti.

04 Mart 2020 Çarşamba, 11:40
G: 04.03.2020 - 11:55
Mersin Devlet Opera ve Balesinin Acı Günü, Kalp Rahatsızlığı Şikayeti İle Hastaneye Giden Sanatçı Kıvanç Uğraşbul Hayatını Kaybetti!
-

Mersin Devlet Opera ve Balesi’nde Bas Bariton solist sanatçı olarak görev yapan Kıvanç Uğraşbul önceki gece kalp rahatsızlığından dolayı Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 53 yaşındaki Uğraşbul, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata gözlerini yumdu.
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) resmi sosyal medya hesaplarından "Kurumumuzda uzun yıllar solist sanatçı olarak görev yapan Kıvanç Uğraşbul'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadeleri ile başsağlığı diledi.
ACI HABERİ ROL ARKADAŞI DUYURDU
Oyuncu Reha Özcan, yakın arkadaşı Kıvanç Uğraşbul’un vefat haberini sosyal medyada paylaştığı mesajla duyurdu. Özcan, “En son Bizim Hikaye dizisinde birlikte oynadığım, MSÜ Opera Bölümü mezunu Mersin Operası’nda yıllarca görev yapan Kıvanç Uğraşbul’u kaybetmiş olduğumuzu öğrenmenin üzüntüsü içindeyim. Yattığı yer incitmesin…”
Kıvanç Uğraşbul Kimdir?
1967'de İstanbul’da dünyaya geldi.
1985 yılında M.S.Ü İstanbul Devlet Konservatuvarına girdi.
Prof Mesut İktu ile Opera Anasanat dalı bölümünde Şan eğitimine başladı.
Öğrencilik yıllarında Devlet Tiyatroları'nda görev aldı. Burada, Aziz Nesin, Timur Selçuk, Tuncer Necmioğlu, Kenan Işık gibi büyük ustalarıyla çalıştı.
Eğitimini tamamladıktan sonra 1992 yılında Mersin Devlet Opera ve Balesi’nde Bas Bariton solist sanatçı olarak göreve başladı.
Yurt içi ve yurt dışında birçok konserler veren Kıvanç Uğraşbul, 2007 yılında İtalya’nın Pescara şehrinde Türkiye, Yunanistan ve Hırvatistan’ın katıldığı Akdeniz Oyunları platformunda olimpiyatların Mersin'de yapılması için Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”