Mersin Erdemli’de Düzenlenen Milletvekili Aday Adaylık Açıklamasına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterince, Program Mitinge Dönüştü

Türkiye, 14 Mayıs 2023 tarihinde genel seçimlere gidiyor, Milletvekili aday adaylıkları için binlerce vekil adayı parti teşkilatlarında açıklamalarını bir bir yapıyor

29 Mart 2023 Çarşamba, 09:57
Mersin Erdemli’de Düzenlenen Milletvekili Aday Adaylık Açıklamasına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterince, Program Mitinge Dönüştü
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
. Mersin Erdemli’de düzenlenen milletvekili aday adaylık açıklamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterince, program mitinge dönüştü.
14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mersin Milletvekili olmak için 44 aday başvuru yaptı. Başvuru yapan adaylarından birisi de Uzm. Dr. Mustafa Akın’dı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Uzm. Dr. Mustafa Akın, 14 Mayıs genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili olmak için istifa etti. Aday adaylık açıklamasını MHP Erdemli ilçe teşkilat binası önünde yapan Uzman Doktor Mustafa Akın’ın açıklamasına yediden yetmişe halk akın etti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı aday adaylık açıklamasında ise coşku hâkimdi.
Mitinge dönüşen aday adaylık açıklama programından dolayı gurur duyduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlardan 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermelerini istedi. Başkan Tollu, “Böylesine güzellik böylesine mükemmellik, miting havasında bir aday tanıtım programı ancak Dr. Mustafa Akın’a yakışırdı. Tebrik ediyorum doktorumuzu. Önce yüce Allah, sonra size güvenerek çıktığı bu yolda değerli doktorumuza muvaffakiyetler diliyorum. Cenab-ı hak yolunu açık eylesin diyorum. Cenab-ı hak inşallah 14 Mayıs akşamı, Allah nasip ederse Dr. Mustafa Akın kardeşimizi parlamentoya göndereceğiz. Bu kalabalık 14 Mayıs’ın ayak sesleri, hepinizi tebrik ediyorum, sizlere binlerce kere teşekkür ediyorum. Bize düşen, bize yakışan, bize yaraşan bunca fedakârlıkta bulunan doktorumuzu inşallah 14 Mayıs akşamı sahiplenerek parlamentoya göndermek olacaktır inşallah. Erdemli için, Erdemli’nin geleceği için, çocuklarınızın yarınları için, yüce milletimizin üniter yapısını tartışmamak adına bayrağımızın tekliği, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bölünmezliği adına hepinizi 14 Mayıs günü Milliyetçi Hareket Partisi’ne desteğe davet ediyorum” diye konuştu.
“MHP’li Adaya Halktan Büyük İlgi”
MHP Erdemli ilçe binası önünde düzenlediği Milletvekili aday adaylığı açıklamasında büyük bir kalabalığa seslenen Uzm. Dr. Mustafa Akın, “ Başı Toroslar kadar dik, gönlü Akdeniz kadar engin Erdemlili hemşehrilerim hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Değerli hemşehrilerim, Çeşmeli’den Kızkalesi’ne, Erdemli Merkez’den Toros Köyü’ne kadar binlerce gönül burada. Toros Dağları’nda, Yörük çadırlarında duman tütsün, o duman vekili olsun diyen gönüller burada. Dert varsa derman var diyen, Erdemli’nin dermanı Mustafa Akın diyen sizler burada, hoş geldiniz. Kıymetli hemşehrilerim neden bu yola çıktık; Karabağ’da yazılan destan yarım kalmasın diye, mavi vatanda sürdürülen mücadele sekteye uğramasın diye, bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olsun diye devleti ve milleti ile her şeyden önce Türkiye diye, bu yola çıktık. Kıymetli hemşehrilerim, sizin dertlerinizden en iyi sizden olan anlar. Birlikte yaşadığımız dertlere derman olmak için üç hilalin altında sizleri mecliste layıkıyla temsil etmek için bir evladınız olarak Ankara’da hizmetkar olmak için sizlere güvenerek ve yüce yaradana inanarak bu yola çıktık. Gayret bizden, destek sizden” diye konuştu.
“MHP’li Adaya Her Kesimden Destek”
Çocuklarına şifa veren birinin vekil aday adayı olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Tülay Erdem, " Çok hayırlı olacağını düşünüyorum. Mustafa Akın gerek kendi doktorluğuyla, çocuklarımıza şifa dağıttı. İnşallah memleketimize de güzel şeyler yapacak seçilirse. Seçileceğinden eminim, vatanımıza, milletimize hayırlı olacağına inanıyorum. Yani Türkiye'nin böyle bir vekile ihtiyacı var. Mersin'in çocuğu, inşallah hayırlısıyla vekil olarak göreceğiz" diye konuştu.
Erdemli’den bir vekil çıkmasının herkesi memnun edeceğini ifade eden Ahmet Uslu, " Erdemlimizden aday olması inşallah hepimize vesile olur. Hepimize hayırlı olsun derim" diye konuştu.
Erdemlili gençlerin Mustafa Akın’a her daim destek olacaklarını ifade eden Metehan Dönmez, " Erdemlimizin bir tane milletvekili aday adayı var. Biz de gençler olarak onun arkasındayız ve destekliyoruz" diye konuştu.
Öte yandan binlerce kişinin katılım sağladığı aday adaylığı açıklamasında, MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, geçmiş dönem MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Behçet Yıldız, MHP Erdemli KAÇEP Başkanı Müslüme Çoşar ve yönetimleri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte binlerce vatandaş katılım sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı