Mersin Erdemli'de Örnek Esnafa İlçe Kaymakamı Kula'dan "Teşekkür" Plaketi

Erdemli Kaymakamı Avni Kula, hijyen ve satış kurallarına uygun esnaflık yapmasından ötürü Erdemli Unlu Mamülleri işletme sahibi Mustafa Yokuş’u plaketle ödüllendirdi.

04 Mayıs 2020 Pazartesi, 15:46
G: 04.05.2020 - 15:49
Mersin Erdemli'de Örnek Esnafa İlçe Kaymakamı Kula'dan "Teşekkür" Plaketi
-

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbir ve önlemler nedeniyle ekmek fırınlarına da önemli sorumluluk ve görevler düşüyor. Erdemli Kaymakamı Avni Kula, ilçede faaliyet gösteren Erdemli Unlu Mamüllerinin titizliğini ve özenini beğendiği işletme sahibi Mustafa Yokuş’u hijyen ve satış kurallarına uygun esnaflık yapmasından ötürü plaketle ödüllendirdi.
Kaymakam Kula: İşletme sahibini kutluyorum
Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Metik örnek üretim ve satış ortamı nedeniyle plaketi almaya hak kazanan işletme sahibi Mustafa Yokuş’a teşekkür ederek hayırlı kazançlar diledi. Plaketi işletmenin sahibine takdim eden Kaymakam Kula, aynı hijyen kuralları ve alınan tedbirlere uygun satış işlemlerinin devam etmesini ve güzel hizmetlerin örnek olmasını istedi. Kaymakam Kula, ‘’Ülkemiz ve dünya genelinde coronavirüs (covid-19) nedeniyle zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde zorunlu olarak alınan tedbirler ve önlemler kapsamında temel ihtiyacımız olan ekmek vb. ürünlerin üretiminde hijyen kurallarına titizlikle uymanızdan dolayı teşekkür ederiz. Erdemli Unlu Mamülleri örnek bir işletme. Vatandaşlarımızın sağlığını gözeterek esnaflık yapan kardeşimize örnek esnaf teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük. İşletme sahibini kutluyorum. Çalışanlarını da tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Yokuş: Mutluyum, gururluyum
İşletme Sahibi Mustafa Yokuş, Erdemli Unlu Mamülleri olarak işlerini her zaman titizlikle ve özenle yaptıklarını belirterek, Kaymakam Avni Kula’nın beğenisini kazandığı için mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirtti. Kaymakam Kula ve Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik’e teşekkür eden Yokuş, ‘’Erdemli Unlu Mamülleri olarak toplum sağlığına büyük önem veriyoruz. Günde 3.000 ekmek üreterek vatandaşlarımızın ekmek ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Fırınımızda üretim yerlerinde hijyen koşullarına harfiyen uyulmasını sağlamak en öncelikli vazifemiz. Vatandaşlarımız işletmelerimiz de güvenle alışverişlerini yapabilirler’’ diye konuştu.
Başkan Metik: Erdemli Unlu Mamüllerini tebrik ediyorum
Erdemli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Metik, Erdemli Unlu Mamüllerinin örnek bir işletme olduğuna vurgu yaptı. Başkan Metik, örnek üretim ve satış ortamı nedeniyle plaketi almaya hak kazanan işletme sahibi Mustafa Yokuş’a teşekkür ederek, ''Herşey ortada. Esnaflar Odası olarakta gurur duyuyoruz. Güzel hizmetlerin örnek olmasını başarılarının devamını diliyoruz'' dedi.
Örnek Esnafa Kaymakam Kula'dan ‘teşekkür’ Plaketi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”