Mersin Erdemli'de Şehit Babasından, Belediye Kreşine Ziyaret

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın babası Selahattin Özalkan ve annesi Hatice Özalkan çocuklarının vasiyeti üzerine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından yaptırılan kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti.

20 Eylül 2019 Cuma, 09:46
Mersin Erdemli'de Şehit Babasından, Belediye Kreşine Ziyaret
-

Ziyarete ayrıca Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın eşi ve ailesi, Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun eşi ve ailesi de katılım gösterdi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Erdemli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 46. Şehitler ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisine katılmak için ilçeye gelen aileler, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek, Afrin Şehidi Musa Özalkan’ın vasiyetini yerine getirerek inşası tamamlanan ve iki yıldır hizmet veren kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti. Özel bale, jimnastik sınıfı ve on uygulama sınıfından oluşan; İşaret Dili, İngilizce, Rusça, Arapça ve branş dersleri verilen kreşte; ayrıca her gün tiyatro eğitimlerinden sinema faaliyetlerine, yaz sezonunda verilen yüzme eğitimlerinden Belediyeye ait serada verilen çiçek yetiştirme eğitimlerine, trafik eğitimlerinden doğal afetlere karşı korunma yollarının öğretilmesine kadar birçok farklı alanda eğitim verilerek, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan hassas bireyler yetiştiriliyor.

Ziyaret esnasında duygu dolu anlar yaşayan Baba Özalkan burada yaptığı açıklamada, “Bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederim. Gençler ve çocuklar buralarda verilen eğitimlerle yetişmekte. Böyle olduğu sürece, bu memlekette çok Seyit Onbaşılar, Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler, Erdenler ve Musalar yetişecek. En güzel yatırım, insana olan yatırım. Bu yatırımları yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehitlerin emaneti olan ülkenin parlak bir geleceğe sahip olabilmesi ve Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi adına yapılabilecek en önemli yatırımların, çocuklara ve gençlere yönelik sunulan hizmetler olduğunu vurgulayarak, “Yeni nesil bizlere emanet, onların sağlıklı birer birey olarak ülkeye kazandırılması adına gereken her desteği vermeye hazırız. Çünkü bizler bu emaneti, canını hiçe sayarak ülkemizi koruyan şehitlerimizden ve gazilerimizden aldık. Amacımız, ülkemizin geleceğini inşa ederken yeni nesillerin üzerine düşen sorumluluklarda onlara yardımcı olmak. Çünkü çocuklarımız, geleceğin aydınlık Türkiye’sini inşa edecek ve bizleri Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır. Şehitlerimizin kanlarıyla bedelini ödedikleri ülkemizin geleceği adına, bizler de üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Ve bu ülkenin kolay bedellerle kazanılmadığının bilincinde olarak, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”