Mersin Erdemli'de Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu

11 ayın sultanı Ramazan’a kavuşmanın sevinci yaşanıyor, iftar sofralarında birlikte dualar ediliyor. 11 Noktada İftar programı düzenleyen Erdemli Belediyesi bu defa Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi.

14 Nisan 2022 Perşembe, 00:28
Mersin Erdemli'de Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu
-

Erdemli Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programında, semazenler döndü, ilahi ve ney dinletisinde bulunuldu. Kuran-ı Kerim ve duaların ardından birlikte iftar yapıldı.
İftar yemeği öncesinde Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve protokol masaları tek tek gezdi.
Bu toprakların Türk ve Müslüman kalıyorsa bu Şehit ve Gazilerimizin sayesinde olduğuna dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz, özgür bir ülkede yaşamamızın yegâne mimarları olan şehit ve gazi ailelerimizi ayrı bir yere tutuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah sizlerin ayağınıza taş değdirmesin. Bu milletin, bu ülkenin kıyamete kadar Türk ve Müslüman yurdu olarak kalması için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Tüm şehit ve gazi ailelerimizin önünde saygıyla, muhabbetle eğiliyor, sizleri yüce Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.
Programda birlik ve beraberliğin sağlandığını ifade eden Kıbrıs Gazisi Mehmet Uçar ise “Sağ olsun, Allah razı olsun. Çok iyi bir şey başkanımız yaptı. Bütün gazilerimize, şehitlerimize burada birlik beraberlik sağladı” diye konuştu.
Birlik beraberlikte duyduğu memnuniyeti ifade eden bir diğer Gazimiz, Kıbrıs Gazisi Fahri Çarpar, “Şimdi Ramazan dolayısıyla her yıl belediyemizin düzenlemiş olduğu Ramazan iftar programına zaten geliyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Programdan memnun olduğunu ifade eden şehit yakını Meryem Evdilek, “Güzel bir akşam, güzel bir ortam, memnunuz yani” diye konuştu.
Öte yandan program Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun, Gaziler ve Şehit ailelerine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etmesiyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”