Mersin Erdemli'de Türk Sanat Müziği Korosundan Muhteşem Konser

Erdemli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Kültür Merkezinde dev bir konser gerçekleştirdi. Prof. Dr. Kadir Karkın yönetiminde çalışan topluluğun konserine, katılımın yoğun olduğu görüldü.

16 Nisan 2019 Salı, 16:58
G: 17.04.2019 - 19:46
Mersin Erdemli'de Türk Sanat Müziği Korosundan Muhteşem Konser
-

Erdemli Belediyesi bünyesinde Prof. Dr. Kadir Karkın yönetiminde çalışmalarını yürüten Türk Sanat Müziği Korosu, Nisan ayı dev konseri ile sanatseverlerle bir araya geldi. Belediye Kültür Merkezinde eğitimlerini gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği Korosu, geçen sezonda gerçekleştirdiği konserler ile büyük beğeni toplamıştı. Sezon açılışını yoğun bir çalışma sürecinden sonra gerçekleştirdiği konser ile yapan topluluk, ulusal düzeyde birçok organizasyonda da kendine yer buldu. Başarılarıyla dikkat çeken ve gerçekleştirdiği konsere katılımın yoğun olduğu görülen topluluk, performansı ile izleyenlerden tam not aldı.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sanatın her dalına destek verdiklerini ve bu desteklerin devam edeceğini dile getirerek, özellikle çocukların topluma faydalı bireyler olabilmeleri adına en büyük sorumluluğun kendilerine ait olduğunu vurguladı. Ayrıca Belediye Başkanı Tollu yaptığı değerlendirmede, “Erdemlimizin gelişmesi adına yapılabilecek en büyük yatırım, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine; sanatsal ve kültürel alanlarda yapılan katkılar ile sağlanabilir. İşte bu sebeple attığımız her adımda daha dikkatli bir şekilde; geleceğimiz olan gençlerimizi, gençlerimizin mimarı ailelerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Bu süreç içerisinde Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz yetişkin ve çocuk koromuza, engin tecrübe ve bilgileri ile destek olan Prof. Dr. Kadir Karkın’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
İlçenin her noktasında toplumun ihtiyaçlarına yönelik projeler üreterek vatandaşların takdirini toplayan Erdemli Belediyesi, gerçekleştirdiği festivaller ve sanatsal organizasyonlar ile de gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı