Mersin Haber ve İBT Medya'dan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a Ziyaret

Mersin Haber ve İBT Medya’dan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

03 Ekim 2019 Perşembe, 18:41
Mersin Haber ve İBT Medya'dan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İBT Medya ve Mersin Blok Haber İmtiyaz Sahibi İlkay Beyti Tutucu, Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, Mersin Haber Muhabiri Abdulhakim Kurt ve Tarsus Basın Mensupları Derneği Başkanı Hakan Temur Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Özellikle dijital medya olarak nitelendirilen yeni nesil habercilik anlayışı ile Mersin’de oldukça etkin olduklarını ifade eden Mersin Haber Muhabiri Abdulhakim Kurt, Mersinhaber.com olarak bölgenin en çok takip edilen internet sitesi olduklarını ve bu nedenle bölgede oldukça güçlü bir yayın organına sahip olduklarını söyledi.

İBT Medya’nın çalışmaları hakkında bilgi veren İBT Medya İmtiyaz Sahibi İlkay Beyti Tutucu, prodüksiyon çalışmalarının yanı sıra yazılı ve görsel basın alanında Mersin Blok Haber, Tarsus Gazetesi ve Çamlıyayla Haber gibi önemli haber kanallarıyla bölgede oldukça etkili olduklarının altını çizdi.

İBT olarak bölgede habercilik anlayışına ayrı bir heyecan kattıklarını belirten İBT Medya ve Mersin Blok Haber Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik,"Bölgede prodüksiyon olarak çok önemli çalışmalara imza attık. Bunun yanı sıra yeni nesil ve geleneksel haberciliğin buluştuğu bir platform oluşturduk. Burada Mersin'de aynı anda binlerce insana ulaşabiliyoruz. Yazılım ekibimizin yanı sırada sürekli sahada aktif olan bir ekibe sahibiz. Dolayısıyla Mersin'de gündem yaratan bir çok haberin kaynağı bizden çıkıyor." dedi.

Yapılan ziyarette oldukça memnun kaldığını ifade eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ziyaret için teşekkür etti.

Yapılan ziyarette İBT Medya İmtiyaz Sahibi İlkay Beyti Tutucu, heyet adına Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a “Şahmeran Bereket Anahtarı”nı hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Mersin Haber ve İBT Medya'dan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a Ziyaret
Mersin Haber ve İBT Medya'dan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a Ziyaret
Mersin Haber ve İBT Medya'dan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti