Mersin Jandarması Kendilerine "Maskeliler" İsmi Veren Hırsızlık Çetesini, 27 Gün Süren ve 3 Bin 244 Saatlik Güvenlik Kamerası Görüntülerinin İzlenmesi İle Çökertti

Toroslar İlçesinde son dönemde organize bir şekilde hırsızlık olaylarının meydana gelmesi üzerine Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir çalışma başlatılmıştı, çalışmalar 27 gün sürdü ve toplamda 3 bin 244 saatlik görüntülerin izlenmesi ile hırsızlık çetesi çökertildi.

16 Ekim 2020 Cuma, 12:13
G: 16.10.2020 - 13:01
Mersin Jandarması Kendilerine "Maskeliler" İsmi Veren Hırsızlık Çetesini, 27 Gün Süren ve 3 Bin 244 Saatlik Güvenlik Kamerası Görüntülerinin İzlenmesi İle Çökertti
-

Jandarma Suç Araştırma Timi, Olay Yeri İnceleme Timi ve Toroslar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 27 gün süren çalışma sonucu; çevrede bulunan güvenlik kameralarından elde edilen 3 Bin 244 saat görüntü ve bölgeye giriş çıkış yapan 244 Bin araç hakkında yapılan araştırma sonucunda 4 şüpheli şahıs ile 2 araç tespit edildi.
Tespit edilen şüpheli şahısların ve araçların güvenlik kameralarında görüntüsü bulunan şüpheliler olduğu yapılan teknik analizler soncunda anlaşılmış olup ayrıca şüpheli şahısların kendilerine “MASKELİLER” ismini verdiği öğrenildi.
Jandarma ekiplerince şüpheli şahısların kimlik ve adres tespiti yapılarak 4 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda ise bahse konu şüpheli şahıslar ile araçlar yakalandı.
Yakalanan şahısların Toroslar bölgesinde bulunan 14 ayrı lüks villadan hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini, gözaltındaki ifadelerinde itiraf ettiler.
Şahısların Jandarma olay yeri inceleme timince parmak izleri alınarak geçmiş dönemde meydana gelen olaylar üzerinde yapılan araştırmasında ise şüpheli bir kişi 2003 ve 2013 yıllarında İzmir ve Manisa illerinde 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilerek olayların aydınlatılması sağlandı.
Şüpheli şahıslar hakkında Jandarma ekiplerince hırsızlık suçundan adli işlem başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor