Mersin Mezitli'yi Sel Bastı

Mersin Mezitli'de şiddetli yağış sonrası yollar adeta dereye dönüşürken, vatandaşlar belediyenin zamanında çalışmamasını eleştirdi.

30 Aralık 2019 Pazartesi, 17:32
G: 30.12.2019 - 18:21
Mersin Mezitli'yi Sel Bastı
-

Mersin genelinde dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış aralıksız devam ederken yağış nedeniyle özellikle Mezitli'de bir çok bölge sular altında kaldı.
Mezitli'de bir çok cadde adeta dereye dönerken vatandaşlar Mezitli Belediyesinin zamanında önlem almamakla suçladı.
MersinHaber.com whatsapp ihbar hattı ve Mersinhaber sosyal medya hesaplarından bize ulaşan bazı vatandaşlar meteorolojinin iki günce uyardığını fakat özellikle Mezitli Belediyesinin önlem almada yetersiz kaldığını ifade ettiler.
Vatandaşlardan Zeki Durgun şu ifadeleri kullandı, "Meteoroloji yaklaşık 2 günden bu yana Mersin için şiddetli yapış uyarısı yaptı. Mersin'de özellikle denize sıfır olan Mezitli Belediyesi daha çok önlem almalıydı. Çünkü yukarı bölgelerden gelen yağmur suları Mezitli'ye geliyor ve dolayısı ile burada bir sel baskın riski oluşuyor. Fakat basından gördüğümüz kadarıyla Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan önlem almak yerine Pazar günü yılbaşı kutlamaları çerçevesinde tango yaptı. Bence başkan tangoyu bıraksın Mezitli'ye baksın" şeklinde ifadelerle tepki gösterdiler.
Mezitli ana caddeler ile ara sokaklar göle dönerken yolda araçlar güçlükle ilerlerken bir araç yolda mahsur kaldı. Suda mahsur kalan sürücülerin imdadına Büyükşehir itfaiye ekipleri yetişti.
Mersin Mezitli'yi Sel Bastı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Mezitli
16:21
31 Aralık 2019 Salı
Bende mezitli de oturuyorum. Fotoğrafı çeken arkadaş söylesinde bizde gidip bakalım bu erimiş kar olan sokak hangisi..Mezitliye kar yağmış haberimiz yok..
176.33.243.146
Mezitlide yağmur
21:07
30 Aralık 2019 Pazartesi
Evet yağmur fa,la yağdı,bu resim mezitlide bir sokak değil yalanınız batsın ben de mezitlide oturuyorum
176.40.236.185
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti