Mersin Otellerinde Erken Rezervasyon Kampanyası

"Mersin otelleri satışlarımız da son 1 yılda%50'ye varan artış yakaladık"

22 Mart 2018 Perşembe, 22:46
Mersin Otellerinde Erken Rezervasyon Kampanyası
-

"Mersin otelleri satışlarımız da son 1 yılda%50'ye varan artış yakaladık"
Mersin bölgesinde son dönemde çok aktif olarak satış yapan İdeal Tur'un yönetim kurulu Başkanı Tuğles Güçlü, Otelfiyat.com Ekibi olarak Mersin otellerisatışlarımızı yükseltmek ve bu bölgedeki müşteri memnuniyetini artırmak için tesisler ile sürekli iletişim halindeyiz, bölgeye özel tanıtıcı web reklamları ve indirim kampanyaları düzenliyoruz. Mersinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışan tüm tesislerle işbirliği yapmak ve 2018 yılında Mersin'e en yüksek sayıda yerli turisti getirmeyi planlıyoruz. 
"Erken Rezervasyon Bilinci Yükseliyor"
Otelfiyat.com web portalı üzerinden satışlarını gerçekleştiren İdeal Tur firması, 2017 yılını kişi sayısı olarak %42, Ciro bazlı olarak ise %34 büyüme oranı ile kapattıklarını belirterek, satışlardaki yükselişin  hem kendi yaptıkları web yatırımları ile hemde sektörde Erken Rezervasyon gerçekleştiren bilinçli tüketicilerin artması sebebiyle yakaladıklarını ifade ediyor. 
"Bir şirketin büyümesindeki en önemli unsurlardan biri çalışan motivasyonu ve eğitimidir."
Ankara ve İzmir Ofislerinde yaklaşık 110 kişilik bir ekiple hizmet veren İdeal Tur,  İzmirdeki yatırımlarına bir yenisini ekleyerek 90 kişilik bir çağrı merkezi açılışını 2017 Nisan ayı içerisinde yaptı. İzmirde genç nüfusun özellikle turizm sektöründe görev almak istediğini belirten Tuğles Güçlü, sürekli düzenledikleri personel eğitimleri ile teoride öğrenilen bilgilerin dışında uygulama da eksik kalan detayları şirket içi eğitimlerle tamamlamaya çalıştıklarını ve bu anlamda bir ekip olarak tüm kadrolarında bilgi sahibi, donanımlı ve çözüm odaklı çalışan bir firma olmak istediklerini belirtti. 
"2018 Erken Rezervasyon Satışlarından Umutluyuz"
Türkiyede Erken Rezervasyon bilincinin yükseldiğini ve dolayısıyla her yıl tüketicinin daha erken harekete geçtiğini belirten Tuğles Güçlü, Seyahat acentaları olarak bizlerde bu amaçla her yıl reklamlarımızı daha erken tarihlerde başlatarak Tüketiciye bu konuda bir hatırlatma da yapmış oluyoruz. Türkiyenin önümüzdeki 2-3 yıllık süreçte Avrupaya yakın oranda Erken Rezervasyon almaya başlayacağını tahmin ediyoruz. Bu anlamda çalıştığımız tesislerden beklentilerimiz ise Yabancı Turist ile Yerli Turist arasında  fiyat farklılıklarının uygulanmaması, tüm piyasa koşullarında eşit fiyat ve eşit hizmet sağlanması olmaktadır. 
"Ramazan ve Kurban Bayramında Oteller %100 Dolu Olacak"
Erken Rezervasyon dönemini bu yıl Aralık ayında başlatan Otelfiyat.com şuanda %45e varan indirim fırsatları ve peşin fiyatına 9 taksit avantajı ile sürdürmeye devam ediyor. Bu sene için dış pazardaki erken rezervasyon oranındaki artış sebebi ile Yerli Turistin daha hızlı davranması gerektiğini belirten Tuğles Güçlü, özellikle Ramazan ve Kurban bayramı dönemlerinin yaz aylarında tesislerde %100 doluluğa sebep olacağını, dolayısı ile bu tarihlerde plan yapan tatilseverlerin mutlaka erken tarihlerde Rezervasyonlarını tamamlamaları gerektiğini belirtti. 
"Teknoloji yatırımlarımızı artırarak web satış kanalımız Otelfiyat.com'u büyüteceğiz"
15 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz Turizm sektöründe her yıl internetten yapılan satış hacminin büyüdüğünü görmekteyiz ve şirketimizin bu alanda marka bilinirliğini artırmak amacıyla sürekli teknoloji yatırımları yaparak güncellenen reklam modellerine uyum sağlamaya ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Örneğin geçtiğimiz yıl tüm satış ve operasyon ekiplerimizin yazılım programlarını, kullandığımız  santral sistemi ile entegre bir hale getirerek, iş verimliliği ve müşteri memnuniyeti açısından %25 e varan oranlarda tasarruf sağlayarak misafirlerimize telefonda yada web sitemiz üzerinden işlemlerini daha kolay çözümleyebilecekleri bir portal haline geldik. 
"Üyelerimize özel Extra indirimlerle onları ayrıcalıklı tutmak istiyoruz"
Turizmde özellikle internet satışlarında  müşteri sadakatini yakalamanın çok zor  olduğunu belirten Tuğles Güçlü bizden alışveriş yapmış bir kullanıcının bir sonraki otel rezervasyonunda bizi hatırlaması bizim için çok önemli, bu sebeple yıl boyunca  mevcut misafirlerimize özel extra indirimler sunduğumuz kampanyalar düzenliyoruz. Ayrıca otel çeşitliliği de bu anlamda önem verdiğimiz bir diğer husus, biz müşterilerimize memnun konaklama imkanı sağlayacak tüm tesislerde rezervasyon hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Şuanda 3000 üzerinde tesiste hizmet veriyoruz ve Web sitemizde yayınladığımız otel fiyatlarımızın tamamı En Uygun Fiyat Garantisi altında, özellikle üyelerimizin tekrar bizimle alışveriş yapmalarını çok istediğimiz için  Web sitemiz üzerinden rezervasyon yapan tüm misafirlere %5 oranında extra indirim tanımlıyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti