Mersin Polisi Kanun Kaçaklarına ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara yönelik sürdürülen mücadelede yapılan çalışmalar neticesinde; Hırsızlar, Uyuşturucu Ticareti Yapanlar ve Kaçaklar Yakalandı.

16 Mart 2018 Cuma, 11:35
Mersin Polisi Kanun Kaçaklarına ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Eminyetten bildirilen çalışmalara dair açıklama ise şu şekilde;
1-14.03.2018 tarihinde gece 01.00 saatlerinde devriye görevi yapan ekiplerce Korukent Mah. Bocce Spor Salonu yanındaki boş arazide park halinde bulunan kamyondan mazot hırsızlığı yapan  K.Y. ve O.Y. isimli şahıslar yakalandı. Suçta kullanmış oldukları bir hat minibüsü, yakıt depolarından mazot çekmekte kullanılan ve özel olarak imal edilmiş aparatlı akü ile çalışan pompa, hortum, 4 adet bidon ve 150 litre mazot ele geçirildi ve olayla ilgili tahkikata başlandı.   
2-13.03.2018 tarihinde Mustafa Kemal Mah. 208. Cadde ile 210. Cadde arasında bulunan çalılıkların yanında uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgileri alınması üzerine gerekli tedbirler alındı. Daha sonra bir şahsın araç ile gelerek bir poşet bıraktığı görülmesi üzerine araç ve oto sürücüsü yakalandı. Çalılık içerisi yapılan kontrollerde 54 gram esrar maddesi bulundu ve şüpheli R.P. hakkında adli tahkikata başlandı. 
3-13.03.2018 tarihinde gece saatlerinde Arpaçsakarlar Mah. Atatürk Caddesi üzerinde devriye görevi ifa eden ekiplerce binanın 1. Katından atlayarak kaçan 2 şahıs görüldü. Yapılan kovalamaca sonucu İ.A. isimli şahıs yakalandı. Bölgede yapılan kontrollerde bina içerisine merdiven dayatılarak çıkıldığı anlaşıldı. Arpaçsakarlar Mahallesinde 3 ayrı evden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüphelinin üzerinden 1 adet 700 TL değerinde kol saati, 1 adet elektronik sigara ve şarj aleti elde edildi. Olayla ilgili tahkikata başlandı.   
EKİPLERİN YAPTIKLARI KONTROLLERDE VE ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMALARDA 
1- Sıvı veya gaz halindeki enerjinin nakline ait tesislerde hırsızlık, Suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçlarından (3 ayrı dosyadan kırmızı bülten ile aranan) hakkında kesinleşmiş 11 yıl hapis ve 20.000 TL. para cezası ile aranan E.K. isimli şahıs;   
2- Tehlikeli Maddeleri İzinsiz Olarak Bulundurma Veya El Değiştirmesi ve Görevi Yaptırmamak İçin Direnme suçlarından hakkında kesinleşmiş 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş Hapis Cezası ile aranan K.K. isimli şahıs; 
3- Basit Yaralama suçundan 3 yıl, 22 gün hapis cezası ile aranan M.Y. isimli şahıs;   
4- Kamu Malına zarar vermek suçundan 2 yıl, 8 ay hapis cezası ile aranan F.A. isimli şahıs; 
5- Elde veya Üstte Taşınan Eşyayı Çekip Almak Suretiyle Hırsızlık suçundan 2 yıl hapis cezası ile aranan M.D. isimli şahıs; ile Çeşitli suçlardan haklarında yakalama müzekkeresi bulunan toplam 28 şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı