Mersin Polisi Suçluların Ensesinde

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Akdeniz ilçe polis ekipleri il genelinde yaptığı çalışmalar ile çeşitli suçlara karışmış çok sayıda kişi gözaltına aldı.

27 Haziran 2019 Perşembe, 16:47
Mersin Polisi Suçluların Ensesinde
-

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlulara yönelik sürdürülen 15 günlük mücadele sonucunda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, çok sayıda silah, kesici ve delici alet ile uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Akdeniz İlçe Müdürlüğünce yapılan açıklama da,

14.06.2019 günü Atatürk Anadolu Lisesi önünde aralarında daha önceden husumet bulunan ve Uyuşturucu Madde Ticareti, Hırsızlık, Yaralama, Kamu Malına Zarar Verme suçlardan kayıtları olan (8) şahsın birbirlerine silah ve bıçak ile saldırdıkları olayda; M.G.G. ve T.G. isimli şüpheliler, ekiplerin hızlı müdahalesi neticesinde kaçmaya çalıştıkları araç ve suç aletleri ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıslardan 2 adet tabanca, 8 adet 9 mm çapında dolu fişek, bir adet kasatura ve bir adet sustalı bıçak ele geçirildi. Tutuklama talebi ile adli makamlara sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı.

Uyuşturucu madde satan şahısların tespitine yönelik olarak yapılan çalışmalarda 113 gr. esrar, 5 adet Extacy, 6 gr. eroin, 5 gr esrar tohumu, 800 TL para ele geçirildi. Yakalanan 11 zanlı hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.

Ruhsatsız silah bulunduran şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 4 adet tabanca, tabancaya ait 4 adet şarjör ile 63 adet dolu fişek, 3 adet kurusıkı tabanca ve 4 adet pompalı tüfek ile tüfeğe ait 67 adet dolu kartuş ele geçirildi. Yakalanan 8 şüpheli hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.
Bandrolsüz gümrük kaçağı emtia konularında yapılan çalışmalarda; 475 paket sigara, 17 lt. alkol ele geçirildi, yakalanan 5 şüpheli hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.

Aranan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda;

Uyuşturucu Uyarıcı Madde Ticareti, Yağma, Müstehcen Yayınların Yayılmasına Aracılık Etme, Cinsel Taciz, Kaçakçılık, Terör Örgütü Propagandası, Hırsızlık, Parada Sahtecilik olmak üzere 11 Yıl 1 Ay 10 Gün ve aralıklarla hapis cezası bulunan 89 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi. “ denildi.







Tel: 0324 328 42 90-63 45 E-Posta: [email protected]

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi