Mersin Şehir Hastanesi 3 Şubat'ta Açılacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "3 Şubat Cuma günü saat 14.30'da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin resmi açılışını yapacaklar.

29 Ocak 2017 Pazar, 14:12
Mersin Şehir Hastanesi 3 Şubat'ta Açılacak
-

ağlık Bakanı Recep Akdağ, "3 Şubat Cuma günü saat 14.30'da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin resmi açılışını yapacaklar." dedi.

Akdağ, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulunmak için geldiği kentte, Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Akdağ, Mersin'i çok sevdiğini, şehir hastanesi nedeniyle de kente daha sık gelip gideceklerini belirtti.

Şehir hastanesinin geldiği son noktayı görmek için kentte bulunduğunu ifade eden Akdağ, şöyle konuştu: 

"3 Şubat Cuma günü saat 14.30'da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin resmi açılışını yapacaklar. Bu gerçekten bizim için heyecan verici. Şehir hastaneleri sadece mükemmel birer binalar değil, şehir hastaneleri sadece o binaların içerisindeki yüksek teknoloji imkanları ve bu imkanlarla verilecek üst seviyede sağlık hizmetleri, konforlu bakım değil, şehir hastaneleri bir zihniyet değişimi aynı zamanda. Sağlıkta dönüşüm programımızın 2. döneminde, 2. fazın hastanecilikteki yeni adı şehir hastaneleri dönemidir. Ben çok iddialı olmayı sevmiyorum ama şunu rahatça söyleyebilirim, Mersin Şehir Hastanesinin ayarında bir hastaneyi bugün Avrupa'da bulamazsınız. Belki Amerika'da benzer hastaneler var. Böylesine bir zihniyette yaklaşımda bu hastaneyi inşa ettik ve inşa etmeye devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz sene Allah nasip ederse 6 ile 8 hastaneyi hizmete sokacağız. Mersin'in peşine Yozgat'ta onun peşine Isparta'yı daha sonra yıl sonuna doğru inşallah ilgili firma yetiştirebilirse, Ankara Bilkent'teki hastaneyi hizmete koyacağız. Milletimize layık olan da budur. Bu millet gerçekten her fırsatta hele hele 15 Temmuz'da şunu gösterdi, bizler milletimiz için ne kadar hizmet etsek, ne kadar milletimizin rahatını huzurunu üstün bir seviyeye çıkarmaya gayret etsek azdır. Buna devam edeceğiz."

Akdağ, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, herkesin böyle mükemmel bir eserde emeği bulunduğunu ve arı gibi çalıştıklarını aktardı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti