Mersin Silifke Belediye Başkanı Turgut, ‘Hep Birlikte Yeniden Kazanacağız’

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Ovacık, Keşlitürkmenli ve YenibahçeMahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını dinledi.

12 Mart 2019 Salı, 11:23
Mersin Silifke Belediye Başkanı Turgut, ‘Hep Birlikte Yeniden Kazanacağız’
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Ovacık, Keşlitürkmenli ve Yenibahçe Mahallelerinde coşkuyla ve ilgiyle karşılandı. Başkan Turgut, ‘Bizleri gönülden kucaklayan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışacağız ve kentimize daha çok hizmet getireceğiz’ dedi.
Martın sonunda baharı hep birlikte getireceğiz
Gördüğü yoğun ilgiden memnun olan CHP Silifke Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut kalabalığa seslenerek, “Martın sonunda baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.
Silifke’de gerçekleştirilen hizmetlerin Mersin’in dört bir yanında takdir gördüğünü kaydeden Başkan Mustafa Turgut, “Doğup büyüdüğüm bu güzel kentime, hizmetlerimiz henüz bitmedi. İkinci dönemde inşallah Silifke’nin bütün eksikliklerini çözmüş olacağız. Yeni yeni projeler ve yatırımları kentimize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.
5 yıl öncegörev geldiğimiz ve başlatmış olduğumuz hizmet atağımız 31 Mart’tan sonra Silifke’nin bütün geneline yayılmış olacak. Büyükşehir Belediyemizi de alarak 88 mahallemizde hummalı bir çalışma yapacağız.
Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. Tamamlamakta olduğumuz çalışmalarda var. Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmetler sadece belli başlı hizmetlerimiz. Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti