Mersin Silifke'de Muhtarlarla Yapılan Toplantıda Sorunlar Dinlendi

Mersin Silifke'de gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, muhtarların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Mersin Silifke'de Muhtarlarla Yapılan Toplantıda Sorunlar Dinlendi
Mersin Silifke'de gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, muhtarların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Google News'te Abone Ol

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş ve ilgili daire başkanları, muhtarlarla bir araya gelerek Silifke ilçesindeki sorunları ele aldı. Toplantıda, Silifke muhtarlarının talepleri dinlendi ve özellikle mahalleye dönüşen köylerin ihtiyaçları değerlendirildi. Taş, muhtarların halkla olan iletişimlerinin önemine vurgu yaparak, "Sizlerin sorunlarını dinlemeye ve çözmeye hazırız. Biz sizlere bir telefon kadar yakınız ve sorunlarınızı çözmek için buradayız" dedi. Ayrıca, görev süresi içinde tüm daire başkanlıklarının gerekli hazırlıkları tamamladığını belirten Taş, kırsal alanlara yönelik hizmetlerin Mayıs ayında başlayacağını ifade etti. Toplantıda muhtarlara, istek ve sıkıntılarını dile getirmeleri için formlar dağıtıldı. Silifkeli muhtarlar, toplantının verimli geçtiğini ve Genel Sekreter Yardımcısı Taş ile daire başkanlarına teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin