Mersin Tarsus Bahçe Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı

Mersin'in Tarsus Belediyesi her hafta geleneksel hale getirdiği açılışlarına devam ediyor.

12 Ekim 2018 Cuma, 17:09
Mersin Tarsus Bahçe Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı
-

Her hafta bir açılış vesilesiyle Tarsuslularla buluşmaya devam eden Belediye Başkanı Şevket Can, olumsuz hava koşullarına rağmen gerçekleştirilen Halı saha açılışı töreninde Bahçe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
“Yağmur da yağsa, rüzgar da olsa hizmet beklemez” diyerek Bahçe Mahallesi’yle kucaklaşmaya gelen Başkan Can, mahalle halkının yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.
İlk olarak söz alan Bahçe Mahallesi Muhtarı Ömer Polat, mahallelerine yapılan halı saha için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.
Polat, ‘’Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemizin ihtiyaçları konusunda bizimle her zaman irtibatta oldu. Halı sahada emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Tarsus’un her mahallesinde, her sokağında, her caddesinde alın terinin, imzasının ve ayak izinin olduğunu ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Bahçe mahallesinde yaptıkları halı saha ile 42 açılışlarını yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Bir belediye başkanının kendisine oy veren vermeyen herkesin başkanı olması gerektiğinin altını çizen Başkan Can, “Acımız bir, sevincimiz bir. Kardeşliğimizi ve huzurumuz bozdurmadık bozdurmayacağız!” şeklinde konuştu ve “birbirimize ihtiyacımız var” diyerek, ötekileştirilmeye müsaade edilmeyeceğini ifade etti.
Yakın zamanda hayata geçecek yeni projelerin müjdesini de veren Başkan Can, durumu “Haftada bir açılış bize yetmiyor. Belki haftada ikiye çıkaracağız” diyerek özetledi.
Çalışmakla, hizmet yapmakla ilgili bir sıkıntılarının olmadığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 42 hizmetimizin açılışını beraber yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim çalışmakla ilgili sıkıntımız yok. Bizim hizmetle ilgili sıkıntımız yok. Çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın. 21 yıllık belediyecilik hizmetimiz var. Tarsus’umuzda her mahallede, her sokakta, her caddede alın terimiz, imzamız ve ayak izimiz var. Rabbimizin izniyle gündüz yorulmadan gece uyumadan var gücümüzle çalışarak 336 bin insanımıza, hemşerilerimize hizmet etmenin mutluluğunu ve heyecanını mesai arkadaşlarımla beraber yaşıyoruz. Kıymetli hemşerilerim bizler belediye olarak ayrım yapmadan, ayırmadan, ötekileştirmeden şehrimize hizmet ediyoruz. Dili, dini, ırkı, milleti, memleketi ne olursa olsun Allah rızası için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü bizim birbirimize ihtiyacımız var. Çünkü şehrimizin kardeşliğe, huzura ihtiyacı var. Şehrimizde birinci önceliğimiz huzurumuzun bozulmamasıdır. Bizim yerel yönetim olarak görevimiz sadece yol yapmak park yapmak değildir. Bizim görevimiz çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için mücadele etmektir. Bizim görevimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklara yönlenmemesi için spora yönlendirmektir. Biz görev ve sorumluluklarımızın farkındayız” şeklinde konuştu.
HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM
Herkesin Başkanı olduğunu altını çizen Başkan Can, “Bir belediye başkanı olarak oy verenin de vermeyenin de, sevenin de sevmeyenin de, yanlış düşünenin de doğru düşünenin de belediye başkanıyız. Bizim görevimiz yanlış düşüneni de doğru düşünmeye sevk etmektir. Gençlerimizin ve çocuklarımızın kötü alışkanlıklar kazanmaması için mücadele etmektir. Anne babalarına itaatkâr olması, vatana, millete, şehrimize hayırlı birer evlat olabilmesi için mücadele ediyoruz. Bu konuda tabi ki sizlere de ihtiyacımız var. Biz nasıl sizlerin çocuklarını düşünüyorsak sizler de şehrimizi düşüneceksiniz. Onlar için yaptığımız hizmetlerimizi gençlerimiz de koruyacak sizler de bu konuda teşvik edeceksiniz. Çünkü bu memlekette hepimiz birlikte yaşıyoruz. Acımız, sevincimiz, kıblemiz, Allah’ımız, Peygamberimiz, Kitabımız, memleketimiz, bayrağımız bir. Aynı şehrin suyunu içip, havasını teneffüs ediyoruz. Bizim birlikteliğimizi bozmak isteyenlere hep birlikte fırsat vermedik Allah’ın izniyle de vermeyeceğiz. Biz de yerel yönetim olarak kardeşliğimizi bozdurmadık bozdurmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bu halı sahamız mahallemize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun. Bahçe mahallemizin eksikleri neler diye anlatmanıza gerek yok. Biliyorum. Şehrimize yapılması gereken hizmetlerle ilgili belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tesisimiz mahallemize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Tarsus’ta ki bütün mahallelere eşit hizmet götürdüğü için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür eden Mersin Milletvekili Baki Şimşek, yapılan tesisin mahalleye hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Şimşek, ‘’Tarsus’un 45 mahallesi ve 129 köyüne ayrım yapmadan, en kenar mahalleden merkeze kadar, dağ köyünden, denize sıfırdaki ova köylerine kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Şevket Can’a teşekkür ediyorum. Hepinizi birlik ve beraberliğe devam ediyorum. Gelen tehditlere karşı bir olmak zorundayız. Tesisimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Sevgisi ve şefkatiyle vatandaşın sevgisini kazanan Belediye Başkanı Şevket Can ile gurur duyduklarını ifade eden Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Kılavuz; “Belediye başkanı olarak vatandaşlarımızın derdine derman olan, sevgisiyle, şefkatiyle, insani değerleriyle herkesi bağrına basması bizleri ziyadesiyle gururlandırmaktır memnun etmektedir. Dolayısıyla ben böylesi başarılı çalışmaları ve eserleri ortaya koyduğundan ötürü başkanımızı tebrik ediyorum. Bu eserin ortaya çıkmasında maddi manevi emeği geçen herkese ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek halı saha açılışı gerçekleşti.
TFF. İkinci Lig Kırmızı Grupta şehrimizi başarıyla temsil eden Tarsus İdman Yurdu’nun futbolcuları ve teknik heyetinin de katıldığı açılışta, bu tesislerin yeni sporcular çıkarması, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durup spora teşvik edilmesine katkıda bulunası temenni edildi.
Şiddetli yağmura rağmen halı sahayı dolduran vatandaşların sevgi gösterileri karşısında Başkan Can, halı sahadan ayrılmakta güçlük çekti.
Mersin Tarsus Bahçe Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı
Mersin Tarsus Bahçe Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı
Mersin Tarsus Bahçe Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı
Mersin Tarsus Bahçe Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti