Mersin Tarsus’ta Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i Öldüren Damat, Cinayetten Sonra Kent Merkezinde İntihar Girişiminde Bulundu!

Cinayet olayı sabah saatlerinde Tekke mahallesinde meydana gelirken, Polisin köşeye sıkıştırdığı olayın zanlısı damat ise Tarsus Eski Adliye Sarayı önünde intihar girişiminde bulundu.

18 Eylül 2021 Cumartesi, 10:26
G: 18.09.2021 - 11:01
Mersin Tarsus’ta Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i Öldüren Damat, Cinayetten Sonra Kent Merkezinde İntihar Girişiminde Bulundu!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, henüz bilinemeyen bir nedenle sabahın erken saatlerinde Tekke Mahallesi 3112 sokaktaki kayınbabası Ökkeş Ateymen(66)’'a ait demir doğrama atölyesine gelen M.A.(42) yanında bulunan tüfekle kayınbabasına 3 el ateş etti. Damadının kullandığı tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Ökkeş Ateymen, kanlar içinde yere yığılırken, damadı M.A olay yerini terk etti.
Bu sırada duyulan silah sesi üzerine çevredekilerin durumu 112 ye bildirmesi ile olay yerine Ambulans ve Polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalenin yapıldığı ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kayınbaba Ökkeş Ateymen, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın faili olduğu tespit edilen damat M.A.’yı yakalamak için çalışma başlatan Polis, M.A’yı kent merkezinde bulunan Tarsus Eski Adliye Sarayı önünde köşeye sıkıştırdı.
Durumu fark eden M.A. bunun üzerine elindeki tüfeğin namlusunu çenesine dayayıp intihar girişiminde bulundu.
Polis ekiplerince verilen yoğun ikna çabası sonucu, cinayet zanlısı M.A. intihar girişimine son verip elindeki tüfekle birlikte teslim oldu.
Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i işyerinde tüfek ile öldürüp, ardından intihar girişiminde bulunan ve eşinin kadın sığınma evinde olduğu öğrenilen 4 çocuk babası M.A. gözaltına alınırken, cinayette kullandığı tespit edilen tüfeğin muhafaza altına alındığı, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.
Mersin Tarsus’ta Kayınbabası Ökkeş Ateymen'i Öldüren Damat, Cinayetten Sonra Kent Merkezinde İntihar Girişiminde Bulundu!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor