Mersin Toroslar’da Çocukları Sevindiren Ramazan Panayırı

Toroslar Belediyesi’nin, her gün bir mahallede düzenlediği iftar yemeği binlerce kişiyi aynı sofrada buluştururken, yemek sonrası düzenlenen Ramazan eğlenceleri de çocukların heyecanla ve merakla beklediği anlara dönüşüyor.

22 Mayıs 2019 Çarşamba, 15:18
Mersin Toroslar’da Çocukları Sevindiren Ramazan Panayırı
-

Çocuklar, ikram edilen pamuk şeker, elma şekeri, patlamış mısır eşliğinde Karagöz-Hacivat, meddah, tahta bacak ve animasyon gösterilerini keyifle izliyor. Semazen gösterisi eşliğinde sunulan tasavvuf musikisi de izleyenleri büyülüyor.
Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ramazan Panayırı bu kez de Çopurlu Mahallesi sakinleriyle buluştu. MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu programda Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Çopurlu Mahalle meydanına kurulan masaları tek tek gezerek, hemşehrilerinin Ramazan Ayı’nı tebrik etti.
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programı öncesi kürsüye gelerek hemşehrilerine seslenen Başkan Yılmaz, Toroslar’daki birlik ve beraberliği daha da güçlendirecek çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Başkan Yılmaz; “Ramazan; birlik, beraberlik, mağfiret ve arınma demektir. Biz de bu güzellikleri gönül sofrasında sizlerle paylaşıyoruz. Ramazan Ayı’nda yaşadığımız birlik ve beraberliğin yılın tüm aylarına yayılmasını temenni ediyoruz ve çalışmalarımızı da bu yönde hayata geçireceğiz. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde bizi Toroslar Belediye Başkanı olarak görevlendirdiniz. Bu görevin sizin emanetiniz olduğunun bilincindeyiz. Projelerimizi de Toroslar’ımızı daha ileriye götürmek ve daha da güzelleştirmek üzere yapacağız. İnşallah bunu da hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi.
İftarını hemşehrileriyle aynı sofrada açan Başkan Yılmaz, programın sonunda mahalle sakinleriyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”