Mersin Tüm Engelsizler Derneği’nden Başkan Tollu’ya Ziyaret

Mersin Tüm Engelsizler Derneği Başkanı Fadime Avcı ve dernek üyeleri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Tollu, Mersin Tüm Engelsizler Derneği Başkanı Avcı’ya ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti.

10 Mart 2020 Salı, 10:59
Mersin Tüm Engelsizler Derneği’nden Başkan Tollu’ya Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Tüm Engelsizler Derneği Başkanı Fadime Avcı ve dernek üyeleri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Engellilere yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Avcı, Erdemli Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek yaptığı açıklamada, “Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu, göreve başladığı günden bugüne engellilerimizin ‘engelli dostu’ olarak her zaman yanında olmuştur. Belediye Başkanımız ne talebimiz olduysa bizlerin yanında olmuş ve desteklerini esirgememiştir. Başkanımızdan Allah razı olsun. Şahsım ve dernek üyelerimiz adına da teşekkürlerimizi sunuyorum’’ dedi.

Tollu: “Engellilerimizin Sadece Bugün Değil Her Zaman Yanlarındayız”
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da yaptıkları ziyaretten dolayı dernek üyelerine teşekkür ederek, “2009 yılında göreve başladığımız günden bugüne tüm engellilerimizin yanında ve hizmetinde olduk. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata uyum sağlamalarını ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesini sağlamak hepimizin ortak görevidir. Türk Devlet geleneğinin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ şiarıyla hareket eden sosyal belediyecilik anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek, sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Hiçbir engelin seçim olmadığını hatırlatıp, her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını temenni ediyorum. Sahip olduğumuz bütün imkânlarla engellilerimizin sadece bugün değil her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, kendilerine saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı