Mersin Üniversitesi Rektörü Çamsarı Akşam Saatlerinde Yaptığı Açıklamada "Biri Profesör 3 Çalışanımız Covid Pozitif Olarak İzlenmekte" Bilgisini Paylaştı

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, biri Profesör olmak üzere 3 sağlık çalışanının Koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı tarafından paylaşıldı.

13 Nisan 2020 Pazartesi, 22:31
G: 13.04.2020 - 22:45
Mersin Üniversitesi Rektörü Çamsarı Akşam Saatlerinde Yaptığı Açıklamada "Biri Profesör 3 Çalışanımız Covid Pozitif Olarak İzlenmekte" Bilgisini Paylaştı
-

Tıp Fakültesindeki 3 sağlık çalışanının COVID testlerinin pozitif olduğu konusu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Prof. Dr. Çamsarı:
"Değerli sağlık çalışanlarımız, her biriniz bizim için çok önemlisiniz. Lütfen önlemlere tam uyarak görevimizi yapalım.
Bugün itibariyle biri profesör hocamız olmak üzere üç sağlık çalışanımız COVID + olarak izlenmekte." ifadelerini kullandı.
Rektör Çamsarı'nın paylaşımına ait ekran görüntüsü;
Mersin Üniversitesi Rektörü Çamsarı Akşam Saatlerinde Yaptığ
Öte yandan, Rektör Çamsarı yaptığı paylaşımda bahsedilen 3 çalışana ait kimlik ve görev yerleri bilgisine yer verilmedi.
Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı Kimdir?
Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, 23 Nisan 1972 tarihinde Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta eğitimini burada tamamladı. 1990 yılında Gaziantep Fen Lisesi’ni bitirdi.
Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. 1996 yılında buradaki eğitimini tamamlayarak Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kardiyoloji İhtisası yaptı.
2001 yılı başında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra yaklaşık bir yıl boyunca Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştı.
2001 yılı Ekim ayında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'na Yardımcı Doçent olarak atandı. 2006 yılında Doçent, 2012 yılında Profesör unvanı aldı.
Tüm bu süreç içinde birçok kez yurt içi ve yurt dışı kurs ve eğitimlere katıldı. Çeşitli kurs ve panellerin düzenlenmesine katkıda bulundu ve birçok derginin değerlendirme komitesinde yer aldı.
Çalışmalarını ritim bozuklukları üzerine yoğunlaştırdı. Mersin'de Elektrofizyoloji ve Renal Denervasyon gibi bazı uygulamaların başlamasını sağladı.
Prof. Dr. Çamsarı'nın yaklaşık 50’si yurtdışı olmak üzere 100’ün üzerinde bilimsel çalışması bulunmaktadır.
Türk Kardiyoloji Derneği ve European Cardiovascular Society üyesi olan Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, iyi derecede İngilizce ve orta seviye Almanca bilmektedir.
Prof. Dr. Ahmet Çamsarı 28 Kasım 2014 tarihinden itibaren Mersin Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı