Mersin Üniversitesi’nden Başkan Tollu’ya Ziyaret

Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ve yönetim kurulu üyeleri Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’yu makamında ziyaret etti.

21 Şubat 2020 Cuma, 17:57
Mersin Üniversitesi’nden Başkan Tollu’ya Ziyaret
-

Kadızade, ziyarette Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Erdemli halkına ve Erdemli Belediyesi çalışanlarına eğitici ve öğretici faaliyetler kapsamında nelerin yapılabileceği ile ilgili çalışmalar yapmak istediklerini belirtti. Kadızade, Başkan Tollu’nun Mersin Üniversitesi adına kendilerine gösterdiği ilgi ve işbirliğinden dolayı teşekkür etti.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise Mersin Üniversitesi öğretim üyelerinin belediyelerini ziyaret etmelerinden ve birlikte çalışma tekliflerinden dolayı teşekkür etti.
Erdemli Belediyesinin gelişime hızla ayak uyduran ve çağın gerektirdiği seviyede her zaman konumunu koruyan bir belediye olduğunu belirten Başkan Tollu, ‘’Her zeminde ve her platformda bu gelişmişlik seviyesini korumak ve daha da ileri gidebilmenin yolu eğitimden geçtiğini bilmektedir. Eğitici ve öğretici faaliyetleri biz Erdemli Belediyesi olarak hem Erdemlili vatandaşlarımız için hem de belediye personeli olan çalışma arkadaşlarımız için olmazsa olmazımız şeklinde değerlendiriyoruz’’ dedi.
Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ve Mersin Üniversitesi Akademisyenlerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür eden Tollu; ‘Erdemlimizin geleceğine yönelik güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Erdemli Belediyesi ve Erdemli halkı olarak mevcutta gerekli eğitim ihtiyaçlarının tespitinin ardından Mersin Üniversitesi ile birlikte en kısa sürede çalışmalara başlayacağız’’ şeklinde konuştu.
Ziyarette, Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hakan Akdağ, Üniversite öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Serkan Say, Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Saygın ve Dr. Öğretim Üyesi İsmail Yavuz Öztürk de hazır bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”