Mersin Vali Su’dan Yaralanan Personele Ziyaret

Vali Ali İhsan Su, Tarsus Devlet Hastanesi'nin ısıtma ve soğutma ünitesinin bakım ve onarımı sırasında meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımızı ziyaret etti.

15 Ocak 2020 Çarşamba, 23:25
Mersin Vali Su’dan Yaralanan Personele Ziyaret
-

Tarsus Devlet Hastanesi’ni ziyaretleri sırasında Vali Ali İhsan Su’ya; Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı ve Hastane Başhekimi Opr. Dr. Sadık Emre Direk de eşlik etti.
Vali Su: “Klima Tamiri Sırasında Patlama Meydana Geldi”
İlk olarak Hastane Başhekimi Opr. Dr. Sadık Emre Direk’ten yaralı personelin son durumu hakkında bilgi alan Vali Ali İhsan Su daha sonra yaptığı açıklamada, bugün saat 11.00 sıralarında Tarsus Devlet Hastanesi’nin genellikle teknisyenlerin kullandığı kazan dairesi bölümünde, klima motorunun tamir edildiği esnada, klima motorundaki gaz sıkışması sonucu bir patlama meydana geldiğini açıkladı.
Vali Su: “Patlama Sonucunda 5 Personelimiz Yaralandı”
Patlama sonucunda can kaybı yaşanmadığını, 5 personelin yaralandığını ifade eden Vali Su; “Doktorlarımızdan aldığımız bilgilere göre şu an durumu ağır olan 1 vatandaşımız ameliyatta ve ameliyatı iyi şekilde devam ediyor. İnşallah vatandaşımız en yakın zamanda sağlığına kavuşacaktır. Diğer 4 vatandaşımızın hayati tehlikeleri bulunmuyor, ancak müşahade altında tedavileri devam ediyor. Hafif yanıklar olan 1 vatandaşımızı tedavisi için şehir hastanemize intikal ettirdik. Parmaklarında sıkıntı olan 1 vatandaşımız gözetim altında, tedavisi devam ediyor. Diğer 2 vatandaşımızın herhangi bir şeyleri yok ama gözetim altında tutuyoruz.”dedi.
Konuşmasının devamında patlama ile ilgili olarak hastanenin işleyişinde herhangi bir sorun yaşanmadığını kaydeden Vali Ali İhsan Su, yaralı vatandaşlarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederek sözlerini noktaladı.
Patlama yerinde incelemede bulunarak, yetkilerden bilgi alan Vali Su, daha sonra yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı