Mersin Valisi Ali İhsan Su Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar Muhtarlarıyla Buluştu

Vali Ali İhsan Su, Mersin Valiliği himayesinde ve koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında bugün sırasıyla Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ilçelerinin Muhtarlarıyla bir araya geldi.

09 Kasım 2017 Perşembe, 19:01
G: 09.11.2017 - 19:05
Mersin Valisi Ali İhsan Su Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar Muhtarlarıyla Buluştu
-

Vali Su Bozyazı Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
 
Kaymakam, Belediye Başkanı ve Muhtarların yanı sıra, bölge, il ve ilçe müdürlerinin de hazır bulunduğu buluşma programı kapsamında ilk olarak Bozyazı ilçesine geçen Vali Su, toplantı öncesinde Kaymakam Hayati Taşdan’ı ziyaret etti.
 
Kaymakamlık hizmet binası önünde karşılanmasının ardından Bozyazı Belediye Başkanı, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı ve İl Emniyet Müdürüyle birlikte makama geçen Vali Su, Kaymakam Taşdan ile bir süre sohbet etmesinin ardından toplantının düzenleneceği Müftülük Konferans Salonu’na geçti.
 
Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, vatandaşlarımızın teveccühüyle göreve gelen, dolayısıyla temsil ettikleri vatandaşların ve Mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olan Muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla ‘Muhtarla Buluşma İlçe Toplantıları’ kapsamında düzenli olarak bu tür toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Ali İhsan Su, Devletimizin tüm makam ve mevkilerinin vatandaşımıza hizmet amacıyla var olduğunun altını çizdi.
 
Bozyazı ilçesinde görev yapan 26 Muhtarın katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Muhtarların temsil ettikleri mahallelerin sorunlarının iletmeleri sonrasında çözüm önerilerinin masaya yatırılmasının ardından sona erdi.
 
Toplantı sonrasında ilçede faaliyet gösteren bir muz sarartma ve paketleme tesisinde incelemelerde bulunan Vali Ali İhsan Su, firma yetkililerinden tesisin faaliyetleri ve ürün bandı hakkında bilgi almasının ardından bir başka buluşmaya katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
 
Vali Su Aydıncık Muhtarlarıyla Buluştu
 
Bozyazı Muhtarlarıyla bir araya gelmesinin ardından, yine mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelmek üzere Aydıncık’a gelen Vali Ali İhsan Su, ilk olarak Kaymakam Erhan Türker’i makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Kaymakam Türker ile bir görüşme gerçekleştiren Vali Su, Türker’den yörenin sosyo-ekonomik durumu ile devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldıktan sonra, Aydıncık Belediyesi Aytur Tesislerinde 15 Muhtarın katılımıyla düzenlenen ‘Aydıncık Muhtar Buluşmaları İlçe Toplantısı’na başkanlık etti.
 
Vatandaşlarımızın teveccühüyle seçilen Muhtarların tek tek söz alarak dile getirdikleri sorun ve taleplerin değerlendirildiği toplantı, bu sorun ve taleplerin doğrudan ilgili kurum müdürlerine iletilmesiyle devam etti.
 
Vali Su Gülnar Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
 
Aydıncık Muhtarlarının sorun ve taleplerinin masaya yatırılmasının ardından Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları’nın bugünkü son durağı olan Gülnar ilçesine geçen Vali Ali İhsan Su, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Ekrem Güngör ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.
 
Makamda Kaymakam Güngör ile bir süre sohbet ederek ilçede yürütülen çalışmalar ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldığı ziyaret sonrasında Kültür Merkezi’ne geçen Vali Ali İhsan Su, ilçede görev yapan 50 Muhtarın katılımıyla gerçekleşen toplantıya başkanlık etti.
 
Buluşmaya katılan Muhtarların temsil ettikleri mahallelerin sorunları ile bu sorunların çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantı sonrasında bazı değerlendirmelerde bulunan Vali Ali İhsan Su, Devletimizin ilk kapısı olarak nitelendirdiği Muhtarlarımızın bugün gerçekleştirilen toplantılarda ilettiği sorun ve taleplerin şahsi değil, temsil ettikleri vatandaşlarımızın sorun ve talepleri olduğuna dikkat çekerek, bu sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili kurumların kısa süre içerisinde gerekli çalışmaları yürütmeleri konusunda kurum müdürlerine talimat verdi. 

 
Mersin Valisi Ali İhsan Su Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar Muhtarlarıyla Buluştu
Mersin Valisi Ali İhsan Su Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar Muhtarlarıyla Buluştu
Mersin Valisi Ali İhsan Su Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar Muhtarlarıyla Buluştu
Mersin Valisi Ali İhsan Su Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar Muhtarlarıyla Buluştu

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti