Mersin'de 12 Araç Karda Mahsur Kaldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek kesimlerde artan kar yağışlarında mağduriyet yaşayan vatandaşların imdadına yetişti.

23 Aralık 2019 Pazartesi, 14:06
G: 24.12.2019 - 08:33
Mersin'de 12 Araç Karda Mahsur Kaldı
-

Dün akşam saatlerinde Mersin’in Mezitli İlçesi Fındıkpınarı Mahallesi ile Durmaz Mevkii arasındaki bölgede kış şartlarına elverişsiz koşullarda yakalanan ve tedbirsiz yola çıkan vatandaşlar karda mahsur kaldı.
Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konulardan daha hızlı haberdar olmak için @mersinhaber instagram hesabını takip ediniz.
Ekipler, 3 saat süren yoğun çalışmayla 12 aracı kurtardı. Mağduriyeti giderilen vatandaşlar, araçlarıyla sorunsuz bir şekilde yollarına devam etti.
Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konulardan daha hızlı haberdar olmak için @mersinhaber instagram hesabını takip ediniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, artan kar yağışlarında mağduriyet yaşayan vatandaşların imdadına yetişti.
Mersin’in Mezitli İlçesi’nde yer alan 1189 rakımlı Fındıkpınarı Mahallesi ile Durmaz Mevkii arasında dün akşam saatlerinde mahsur kalan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı merkezine bildirimde bulundu. Kış şartlarına elverişsiz koşullarda yakalanan ve tedbirsiz yola çıkan vatandaşlar, Mersin merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan bölgede mahsur kaldı. Bölgeye hızlıca ulaşan ekipler, araçlarıyla buzlanmadan kaynaklı mağduriyet yaşayan vatandaşları sorunsuz bir şekilde kurtararak yollarına devam etmelerini sağladı.
3 saat süren yoğun çalışmayla 12 araç kurtarıldı
Mahsur kalan 12 aracın kurtarıldığı çalışma 3 saat sürdü. 6 kişilik 2 ekip, yoğun bir çalışma sürdürdü. Ekipler, 2 greyder, 2 pikap ve bir kazıcı yükleyici kepçe yardımıyla yaklaşık 4 kilometrelik yolda vatandaşların imdadına yetişerek, karda mahsur kalanları kurtardı. Ekipler, ayrıca kurtarıcıları arayarak, araçları hasar görmüş vatandaşlara yardımcı oldu.
Mersin'de 12 Araç Karda Mahsur Kaldı
Mersin'de 12 Araç Karda Mahsur Kaldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı