Mersin'de Büyükşehir Belediyesi Tarafından Dağıtılan Sağlık Paketlerindeki Dezenfektanlar Büyükşehir ve MESKİ Laboratuvarlarında Hazırlanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadelede büyük önemi olan dezenfektan üretimine başladı. İçinde sabun, el dezenfektanı gibi temizlik ürünlerinin yer aldığı sağlık paketlerini titizlikle hazırlayan Büyükşehir ekipleri, pakete konulan el dezenfektanlarını MESKİ laboratuvarlarında üretip, dolduruyor.

07 Nisan 2020 Salı, 02:16
Mersin'de Büyükşehir Belediyesi Tarafından Dağıtılan Sağlık Paketlerindeki Dezenfektanlar Büyükşehir ve MESKİ Laboratuvarlarında Hazırlanıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ekipler, yurttaşların ihtiyacını karşılamak için yüzbinlerce şişenin dolumunu ürünlere temas etmeden, tamamen steril koşullarda gerçekleştiriyor. Vatandaşların sağlığı için çalışmalarını titizlikle yürüten ekipler, yaklaşık 4 ton dezenfektan dolumu yapıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgını mücadelesinde etkin bir rol üstleniyor. Büyükşehir, MESKİ laboratuvarlarında üretip, dolumunu gerçekleştirdiği dezenfektanları halka ulaştırıyor.
Büyükşehir Belediyesi, içinde sabun, maske, dezenfektan gibi hijyen ürünlerinin yer aldığı sağlık paketlerini titizlikle hazırlıyor. Pakete konulan el dezenfektanları MESKİ laboratuvarında, MESKİ bünyesinde hizmet veren personeller tarafından üretilip, dolduruluyor.
Ekipler, vatandaşların ihtiyacını karşılamak için yüzbinlerce şişenin dolumunu ürünlere temas etmeden, steril koşullarda gerçekleştiriyor.
Ekipler hassasiyetle çalışıyor
Çevre ve kimya mühendisleri ile teknik uzman ve personellerin yer aldığı ekip, MESKİ laboratuvarlarında virüs tehdidine karşı hassasiyetle çalışıyor. Gelen talepleri hızlıca karşılayabilmek adına sistemli bir şekilde ve ürünlere temas etmeden çalışan ekipler, otomatik büretler ile dezenfektan şişelerinin dolumunu gerçekleştiriyor. Dolumu yapılan dezenfektan şişeleri, hijyenik olarak hazırlandıktan sonra halka ulaştırılıyor.
Vatandaşların sağlığı için çalışmalarını titizlikle yürüten ekipler, yaklaşık 4 ton dezenfektan dolumu yapıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Selda
14:02
7 Nisan 2020 Salı
Hürriyet mahallesinde oturuyorum burda hicbir türlü birşey yapılmıyo ne maske ne dezenfektan dagitilmiyo.. hiç memnun değiliz
46.106.80.253
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı