Mersin'de Çocuklar Kar Yağışında Leğen ve Naylonla Kayarak Eğlendi

Mersin'in yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı, çocukların büyük sevinci oldu. Çocuklar leğen ve naylonlarla kayarak karda eğlencenin tadını çıkardı.

Mersin'de Çocuklar Kar Yağışında Leğen ve Naylonla Kayarak Eğlendi
Mersin'in yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı, çocukların büyük sevinci oldu. Çocuklar leğen ve naylonlarla kayarak karda eğlencenin tadını çıkardı.
Google News'te Abone Ol

Mersin’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, mahalle sakinlerini ve özellikle çocukları mutlu etti. Yüksek rakımlı bölgelerde karın keyfini çıkaran çocuklar, leğen ve naylonlar ile kayarak eğlenceli anlar yaşadı. Mersin’in merkezi ve ilçelerinde kar yağışı etkili olmazken, yüksek rakımlı alanlar beyaza büründü. Bu durum, şehir merkezi ile çevre bölgelerde yaşayan ailelerin yüksek kesimlere akın etmesine neden oldu.

Erdemli’den Anamur’a kadar uzanan Torosların eteklerinde ailesiyle birlikte karı değerlendiren çocuklar, kardan adam yapıp kar topu oynayarak vakit geçirdi. Karın keyfini çıkaran çocuklar, karda oynamanın çok eğlenceli olduğunu belirtirken, aileler de bu güzel anların tadını çıkardıklarını ifade etti.

Sömestir tatilini fırsat bilerek Adana'dan Mersin'e gelen Fatma Aksu, "Kar görmeye geldik. Erdemli’nin yükseklerinde çok güzel gezilecek yerler keşfettik. Çocuklarla çok eğlendik, burası gerçekten çok güzel" şeklinde konuştu. Kar yağışının bir araya getirdiği aileler, çocuklarıyla birlikte bu güzel kış manzarasında keyifli anlar yaşadı, karın tadını doyasıya çıkardılar.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin