Mersin'de Çok Önemli Yatırım Fırsatı

Hastane civarından ev-iş yeri almak isteyenler için önemli haber...

15 Mayıs 2018 Salı, 21:06
Mersin'de Çok Önemli Yatırım Fırsatı
-

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, kenti geleceğe taşıyacak vizyon projeleri arasında yer alan ‘Konut ve Dükkan Projesinin’ yapım çalışması hızla devam ediyor.
Korukent Mahallesi, Mersin Şehir Hastanesi karşısında yaklaşık 22 bin metrekare alanda inşa edilen 40 dükkan ve 384 dairenin içerisinde yer aldığı ‘Konut ve Dükkan Projesinde’ ilk etapta başlatılan dükkan ve üstündeki 160 adet 58 metrekarelik 1+1  dairelerin kaba inşaatı tamamlandı.

“İlk Etapta 6 Dükkan ve 1+1 Dairelerinin 6 Tanesi, 17 Mayıs’ta Satışa Sunulacak”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kentin en büyük sağlık kuruluşlarından olan Şehir Hastanesinin karşısında Yavuz Sultan Selim Bulvarına cepheli başlattıkları projenin yatırımcılar için önemli bir fırsat olduğunu dile getirerek, Belediyeye  gelir getirmek amaçlı; 6 dükkan ve 1+1 dairelerin 6 tanesinin satışını 17 Mayıs 2018 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında gerçekleştireceklerini söyledi.
Vatandaşların, Belediye Hizmet binasındaki Encümen Salonu’nda açık arttırmayla yapılacak olan satış ihalesinin şartnamesiyle ilgili detaylı bilgiye Toroslar Belediyesi’nin web sitesi olan www.toroslar-bld.gov.tr adresinden ulaşabiliceklerinin bilgisini veren Başkan Hamit Tuna,Toroslar’ın kuzey kısmındaki bu yerin; hastanesiyle, yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleriyle herkesin hayalini kurduğu bir yaşam yeri olacağına dikkat çekti.

Projenin yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak bölgemizin cazibe merkezi haline gelmesi için Sağlık Bakanlığı’na tahsis ettiğimiz  232 bin metrekare alanda yapılan 1300 yataklı Şehir Hastanesinin karşısında yaklaşık 22 bin metrekare alanda bu yıl başlattığımız ‘Konut ve Dükkan Projemizin’ yapım çalışması hızla devam ediyor.Burada toplam 424 tane ayrı birim yapıyoruz.Aynı blokta 40 tanesi eczane olabilecek nitelikte dükkan ve  üzerinde 160 tane 1+1 daire inşa ediyoruz.Diğer blokta da çift havuzlu 2+1 ve 3+1 daireler olacak şekilde peyzajıyla mükemmel bir yaşam konutunu hayata geçiriyoruz.Dükkan ve üstündeki 1+1 dairelerimizin kaba inşaatı bitti.Bunların satışını gerçekleştireceğiz. 6 dükkan ve 1+1 dairelerin 6 tanesinin satışı; 17 Mayıs 2018 tarihinde saat 14.00’dan itibaren Toroslar Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonumuzda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında açık arttırmayla yapılacaktır.Çağdaş kent yapısının bütün özelliklerini içinde barındıran Toroslarımızın kuzey kısmındaki bu yerimizi, insanlarımızın yaşamaktan zevk aldığı bir yaşam yeri olarak düzenliyoruz. Hastanenin karşısında olması nedeniyle de buranın eczacılarımız ve yatırımcılarımız için büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. 17 Mayıs’taki 6 dükkan ve 1+1 dairelerin 6 tanesinin satışına vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”