Mersin'de İç Isıtan Haber! Adem İstedi, Başkan Seçer Keçi ve Oğlak Hediye Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Adem’in isteğini yerine getirdi, keçi ve oğlak hediye etti.

24 Nisan 2021 Cumartesi, 09:56
G: 24.04.2021 - 09:57
Mersin'de İç Isıtan Haber! Adem İstedi, Başkan Seçer Keçi ve Oğlak Hediye Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli’nin Hüsametli Mahallesi’nde ailesiyle çadırda yaşayan özel gereksinimli Adem Uyanık, mahalle ziyareti sırasında babası ile Başkan Seçer’in yanına gitmiş, sohbet etmiş ve keçi talebini iletmişti. Başkan Seçer, Adem’i kırmadı ve isteğini kısa sürede yerine getirerek bir keçi ve yavrusunun 23 Nisan hediyesi olarak kendisine ulaştırılmasını sağladı.

“Vahap Seçer’e teşekkürler ediyorum. 23 Nisan için keçi getirdiler”
Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi ekipleri tarafından keçi ve yavrusu ile 3 çuval yem Adem’e teslim edildi. İsteğinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yerine getirilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Adem, Başkan Seçer’den keçiyi istediği anı anlattı. Beklediği keçinin gelmesinin mutluluğunu yaşayan Adem, “Vahap Seçer’e teşekkürler ediyorum. 23 Nisan için keçi getirdiler. Mersin’e de teşekkürler ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene. Köyde Başkan’a ‘keçi ver’ dedim. O da ‘Tamam getiririz, veririz, kalbini yorma, ben getiririm’ dedi. Ben de teşekkür ediyorum” dedi.
Çiftçilikle uğraşan ve kalp rahatsızlığı olduğunu ifade eden baba Halim Uyanık, Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti. Baba Uyanık, “Adem rahatsızdı. 6-7 yıl tedavi gördü. Başkan köye geldiğinde Başkan’ın yanına götürdüm. Orada Adem Başkan’dan keçi istedi. O da 23 Nisan hediyesi olarak keçi göndermiş. Allah razı olsun, teşekkür ederim” diye konuştu.

Anne Hanife Uyanık: “Çocuk istemiş, çocuğun gönlünü etmiş, çok sağ olsun”
Ev hanımı olan ve tarımla uğraşan anne Hanife Uyanık, tavukları olduğunu, onu da Adem istediği için beslediklerini söyledi. Hanife Uyanık, oğlunun isteğini yerine getirdiği için Başkan Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Bir, iki tavuğum var. Çocuk hasta, onun için besliyorum. Tarımla uğraşıyorum. Başka bir işimiz yok. Yapamıyoruz. Adem kendisinden keçi istemiş o da 23 Nisan’da hediye etti Adem’e. Çocuk istemiş, çocuğun gönlünü etmiş, çok sağ olsun, teşekkürler, Allah razı olsun. Allah ne muradı varsa versin, Allah kaza bela vermesin, kötülerden korusun” diye konuştu.

“Adem’in bayramını kutluyoruz”
Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Tarımsal Hizmetler, Eğitim ve Kooperatifler Şube Müdürü Selçuk Şahutoğlu, Adem’in keçiyi istediği süreci anlatarak, “Başkanımız’ın gezisi sırasında Adem kardeşimizin Başkan Bey’den talebi vardı. Keçi talebinde bulunmuştu. Başkan Bey de, ‘Sen rahat ol ben keçiyi göndereceğim’ demişti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda biz de keçileri Başkan Bey’in vermiş olduğu söz üzerine Adem’e teslim ettik. Adem’in bayramını kutluyoruz” dedi.
Adem İstedi, Başkan Seçer Keçi ve Oğlak Hediye Etti

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi