Mersin'de Kayıp Kurbanlık Keçileri Zabıta Bularak Sahibine Teslim Etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri kurban bayramı için Ağrı’dan getirilen ve sahibi tarafından kaybedilen 5 kurbanlık keçiyi bularak sahibine teslim etti.

13 Ağustos 2018 Pazartesi, 08:36
Mersin'de Kayıp Kurbanlık Keçileri Zabıta Bularak Sahibine Teslim Etti
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri kurban bayramı için Ağrı’dan getirilen ve sahibi tarafından kaybedilen 5 kurbanlık keçiyi bularak sahibine teslim etti.
Büyükşehir Belediyesi’ne polis ekipleri tarafından yapılan başıboş keçi ihbarı üzerine zabıta ekipleri hemen harekete geçti. Toroslar ilçesi Yalınayak mahallesi civarında bulunan 5 başıboş küçükbaş hayvanı teslim alan ekipler, Tarsus Hayvan Parkı’na teslim etti.
Tarsus Hayvan Parkı’nda kısa süre misafir edilen keçilerin veteriner hekimler tarafından sağlık kontrolleri gerçekleştirildi. Yapılan araştırmalar neticesinde keçilerin sahibine ulaşan zabıta ekipleri, hayvan nakil belgesi ve hayvanların küpelerindeki numaraları eşleştirilerek, hayvanları sahibine teslim etti.
Ağrı’dan alıp kamyonla Mersin’e getirdiği hayvanlarını kaybeden ve kısa sürede bulunduğu için de şaşkın olduğunu ifade eden koyunların sahibi Talha Erat, “Hayvanlarımı kurbanlık için Ağrı’dan aldım. Kamyona yükleyip getirdim. Getirdiğim gece yorgunluktan uyuyakalmışım, o esnada hayvanları kaybettim. Sonra Büyükşehir Belediyesi Zabıtalarının hayvanlarımı bulduğunu duydum. Yanlarına gittim. Zabıta arkadaşlarımız hayvanlarımı Tarsus Hayvan Parkı’na teslim etmişler. Şimdi geldim hayvanlarımı gördüm. Hayvanlarımı sağlıklı bir şekilde teslim aldım. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerine ayrı ayrı saygı ve sevgilerimi iletiyorum, teşekkür ediyorum. Allah onlara zeval vermesin” dedi.
Tarsus Hayvan Parkı’nda Biyolog olarak görev yapan ve sahibine teslim edilene kadar keçilerin bakımı ile ilgilenen Altay Atlı, “Hayvanların hepsini tek tek kontrol ederek, herhangi bir sağlık sorunlarının olup olmadığını inceledik. Dışarıda geçirdikleri gün zarfında ufak tefek yaraları olmuş. O yaraları tedavi ettik. Uygun bir ortama yerleştirerek, beslenme ve bakımlarını gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti