Mersin'de Köpeği İple Bağlayıp Sürüyerek Öldüren, Öğretmene Soruşturma Açıldı

Mersin'in Erdemli ilçesinde, bir otomobilin arkasına iple bağladığı Rottweiler cinsi köpeğin ölümüne neden olduğu ileri sürülen ilkokul öğretmeni hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce soruşturma başlatıldığı bildirildi.

26 Ocak 2018 Cuma, 15:02
G: 26.01.2018 - 15:03
Mersin'de Köpeği İple Bağlayıp Sürüyerek Öldüren, Öğretmene Soruşturma Açıldı
-

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayın medyaya yansımasının ardından Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan öğretmen A.D.'nin, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldığını hatırlattı.
Daha önce de soruşturma geçirmiş
Adı geçen öğretmenin daha önce de Erdemli Cumhuriyet İlkokulu'nda öğretmenlik yaparken geçirdiği soruşturma üzerine Erdemli Çiriş İlkokulu'na atandığı bilgisini veren Koca, "Burada da okul müdürünün tutanakları ve velilerin, 'öğretmenlik yapamıyor, öğrencilere ders anlatamıyor ve sınıfındaki öğrenciler ile ilgilenmiyor' şikayetleri üzerine müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen müfettişler tarafından inceleme başlatılmış ve inceleme sonucunda öğretmen hakkında, resmi ve özel eğitim araştırma hastanelerince 'öğretmenlik görevini devamlı surette yapabileceğine dair sağlık kurulu raporu alması' istenilmiş ve rapor alınıncaya kadar eğitim-öğretim ortamı dışında görevlendirilmesi yönünde gerekli tedbirlerin alınması yönünde teklif getirilmiştir. Müfettişlerin bu raporu doğrultusunda öğretmenle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce soruşturma başlatılmış olup, soruşturma halen devam etmektedir" dedi.
Koca, ayrıca yaşanan bu son olayın ardından öğretmen A.D. ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünce müfettiş görevlendirilerek inceleme başlatıldığını sözlerine ekledi. (Kaynak:MemularNet)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
sera
18:27
26 Ocak 2018 Cuma
Umarım soruşturma doğrudur ve gerekli cezayı alır.takipçisi olacağım.Böylerine iş bile verilmemeli.Ruh sağlığı bozuk insanlar toplumuda gerecek hadiseler yaratabilir
5.254.65.81
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı