Mersin’de Kovid-19 Denetimleri Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığınca, “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla ülkemiz genelinde uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimleri Mersin’de Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

05 Eylül 2020 Cumartesi, 17:44
Mersin’de Kovid-19 Denetimleri Devam Ediyor
-

Toplu taşıma araçları, iş yerleri ve pazar yerinde gerçekleştirilen denetimlere Vali Su’nun yanı sıra; İl Emniyet Müdür Vekili Ömer Akpınar, İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkçıoğlu ile genel kolluk birimleri katıldı.
Denetimler sırasında Vali Ali İhsan Su, esnaf ve vatandaşları maske takmaları, sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı. Denetimlerde görevliler vatandaşlara maske ve salgın hakkında bilgilendirici broşür dağıttı.
Bugün tüm ülkemizde olduğu gibi Mersin genelinde de pandemi kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda denetimlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Vali Su, tedbirlere uydukları için vatandaşlara teşekkür etti.
Başta kendisi olmak üzere tüm birimlerin; kaymakamlar, belediye başkanları, il müdürleri ve STK’ların denetimlere katıldığını belirten Vali Ali İhsan Su, yapılan denetimler ile farkındalığı daha da artırarak, vatandaşların kurallara uymasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Bugün yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın genel olarak kurallara uyduğunu gözlemlediklerini ifade eden Vali Su; “Bu kurallara kendi iç mekanlarımızda da dikkat etmek lazım. Bu çerçevede ben inanıyorum ki maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edersek hayatımızı normal sürdürebiliriz. Buna dikkat edersek pandeminin üstesinden gelebiliriz. Bu konuda duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Denetimlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Şafak
13:48
7 Eylül 2020 Pazartesi
Mersin Toroslar ilçesinde yaşıyorum cumartesi güneykent pazarına gittim. ben ne bir zabıta ne de bir başkasını görmedim denetim yapan. Üstelik pazarcılar ve içeri giren bazı müşteriler de maskesizdi.
178.246.75.159
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi