Mersin’de Lazer Epilasyonun Yeni Adresi Buz Lazer

Lazer epilasyon hayatımıza girdiğinden beri hem kadınlar hem de erkekler için büyük ölçüde kolaylık sağlamıştır. Lazer epilasyon öncesinde klasik geçici yöntemlerle istenmeyen tüylerden kurtulamaya çalışılıyordu.

30 Mayıs 2020 Cumartesi, 20:41
G: 30.05.2020 - 20:44
Mersin’de Lazer Epilasyonun Yeni Adresi Buz Lazer
-

Bu yöntemler en bilindik olan ağda, jilet, cımbız ve ip gibi uygulamalardı. Bu yöntemlerle istenmeyen tüylerden kurtulurken hem uzun zaman harcanıyor hem de kısa bir süre sonra düzensiz olarak yeni kıllar bölgede çıkıyordu, bu durumda da sürekli müdahale etmek zorunda kalınıyor, giydiğimiz kıyafetlerde bile ilk akla tüyler uzadı mı sorusu geliyordu! Tam bu sırada teknoloji sayesinde lazer epilasyon hayatımıza girdi, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulma fikri herkesi memnun etti. İlk çıktığından itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaşan lazer epilasyon, zamanla ilgiyi kaybetmeye başladı. Çünkü kullanıcıların ortak şikayet konusu olan uygulama esnasında acı hissettirmesi lazer epilasyona bakış açısını değiştirdi. Bu durum karşısında kullanıcıları hem kalıcı epilasyonla memnun etmek hem de uygulama esnasında acı ve ağrı hissedilmemesi fikriyle çalışmalar başlatıldı. Bu çalışmaların sonucunda lazer epilasyona ivme kazandıran hem kadın hem de erkeklerin yoğun ilgisiyle sonuçlanan Buz Lazer hayatımıza girmiştir. Artık acılı ve ağrılı yöntemlere maruz kalmadan istenmeyen tüylerden kalıcı olarak Buz Lazer ile kurtulabilirsiniz. Üstelik masaj rahatlığında seanslarla acı ve ağrı hissetmeden konforlu olarak bu yöntemden yararlanabilirsiniz. Buz Lazer epilasyon Mersin ilinde yapılan anket sonucunda en çok tercih edilen epilasyon yöntemi olarak yerini almıştır.
Mersin’de Lazer Epilasyonun Yeni Adresi Buz Lazer
Buz Lazer Nedir ve Nasıl Uygulanır?
Buz Lazer, cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk olan bir başlıkla uygulanır. Adını bu başlıktan almıştır. Buz başlığın özelliği cildi -3 dereceye kadar soğutmasıdır, bu sayede uygulama esnasında ciltte acı ve ağrı hissedilmez. Kıl köklerine enerji gönderilerek kıl kökleri tahrip edilir, böylelikle tahribata uğrayan kıl kökleri 6-8 seans sonrasında tekrar kıl çıkmasını engeller. Bu seans süresi kişilere göre değişiklik gösterebilir, herkesin kıl yapısı farklı olduğu için 1-2 ek seans gerekebilir. Buz Lazer konforuyla adından söz ettirse de hızıyla da fark yaratan bir teknolojidir. Tüm vücuda 30-35 dakika gibi bir sürede uygulanabilmekte olan Buz Lazer, ulaşılması güç bölgelere ulaşarak da erkekler için ideal bir yöntem olarak yerini almıştır.
İstenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmak istiyorsanız, bunu sağlarken acısız ve ağrısız bir yöntem arayışındaysanız Buz Lazer tam size göre! Hem pürüzsüz bir cildin konforunu yaşayabilir, hem de zamanınızı harcamadan kısa sürede bu yeniliği yaşayabilirsiniz. Lazer epilasyon Mersin’de bu deneyimi yaşamak istiyorsanız size en yakın Buz Lazer emrkezini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Mersin başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde hizmet veren geniş bir ağa sahip olan Buz Lazer, dileyen herkese ulaşmayı hedeflemektedir. Hangi mevsim olursa olsun, istediğiniz zaman Buz Lazer ile istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.
Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”