Mersin’de Patili Dostların Mama ve Su Tekneleri Özel Tasarımla Yapıldı! Bu Tekneler Patili Dostlar Tasarlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kaşlı Geçici Bakımevi’nde hayatlarını sürdüren kedi ve köpek misafirler için özel mama ve su teknesi yaptırdı.

22 Haziran 2020 Pazartesi, 01:37
Mersin’de Patili Dostların Mama ve Su Tekneleri Özel Tasarımla Yapıldı! Bu Tekneler Patili Dostlar Tasarlandı
-

Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ekipleri, misafir ettikleri patili dostların sağlığı ve konforu için her ayrıntıyı düşünüyor. Can dostların gün içinde yemek yediği ve su içtiği tekneleri yenileyen ekipler, özel siparişle her hayvanın boyuna göre tekne yaptırdı.
Tekneler hayvanların boylarına göre tasarlandı
Farklı cinslerden binlerce hayvanın yaşamını sürdürdüğü Bakımevi’ndeki ekipler, can dostların konforu ve sağlıklı beslenmesi için özel siparişle mama ve su teknesi yaptırdı. Kedi ve köpekler için ayrı, anne ve yavrular için ayrı boyutlarda yapılan tekneler, patili dostların beslenirken boyunlarına zarar vermeyecek şekilde tasarlandı.
Patili dostların sağlığı için özel boyalar kullanıldı
Uzun ömürlü olması ve paslanmaması için galvanize sacdan yapılan tekneler, can dostlar yemek yerken ve su içerken boyadan kaynaklı herhangi bir kimyasal karışım olmasın diye özel boyalarla boyandı.
Miyavpark’a özel açık hava koşullarına uygun tekneler
Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’nin yanı sıra Adnan Menderes sahilinde bulunan Miyavpark’ta yaşamını sürdüren kediler için de açık hava koşullarına özel mama ve su teknesi yaptırıldı. Deniz kenarında bulunan Miyavpark için yapılan tekneler, açık hava koşullarına özel, üstü kapalı nemden ve deniz tuzundan etkilenmeyecek şekilde tasarlandı.
200 adedi Kaşlı’ya, 20 adedi ise Miyavpark’a yerleştirilen tekneler ile patili dostlar sağlıklı ve konforlu bir şekilde beslenecek.
Serkan Yener: “ Canlarımız sağlıklı bir şekilde beslenecekler”
Kaşlı Geçici Bakımevi’nde Sorumlu Veteriner Hekim olarak görev yapan Hasan Serkan Yener, “Mama teknelerimiz hayvanlarımızın boyutlarına göre boyunlarına zarar vermeyecek şekilde özel tasarlandı. Kedi ve köpekler için ayrı, yavru ve anneler için ayrı boyutlarda, özel olarak galvanize sacdan, herhangi bir paslanma ve çürüme meydana gelmeyecek şekilde yapıldı. Mama ve su teknelerimizin boyası da özel. Kedi ve köpeklerimiz yemeklerini yerken boyadan kaynaklı herhangi bir kimyasal madde yemeklerine karışmasın diye özel boyalarla boyandı. Mama ve suya uzanma konusunda sıkıntı yaşamayacaklar ve sağlıklı bir şekilde beslenecekler” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti