Mersin'de Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda yeni başlayan personele teşkilat şeması tanıtılarak, oryantasyon eğitimi verildi. İç eğitmen tarafından verilen eğitim, Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

08 Kasım 2019 Cuma, 09:26
Mersin'de Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı hizmet içi eğitimlere devam ediyor. Eğitim kapsamında yeni teşkilat şeması tanıtılarak, göreve yeni başlayan personele oryantasyon eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi iç eğitmeni Erhan Can tarafından verilen eğitim, Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Eğitimde yeni kurulan teşkilat şeması ve daire başkanlıkları incelenerek, bu kurumların hangi sebeplerle oluşturulduğu anlatıldı. MESKİ’de kurulan yeni birimlerin de tanıtıldığı eğitimde, yeni başlayan personelin yanı sıra mevcut personel de bilgilendirildi.

Büyükşehir’in misyon, vizyon, temel ilke ve değerleri anlatıldı

Eğitim, yeni kurulan birimlerin ve yeni teşkilat yapısının tanıtılmasından önce kaynakları planlı, programlı ve verimli kullanmak, ekolojik dengeyi korumak, katılımcı, şeffaf, adil belediye hizmeti sunarak, Mersin’i turizm, tarım, sanayi ve lojistik sektöründe cazibe merkezi haline getirmek olan misyon ve kenti sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimini tamamlamış kentler arasında öne çıkaran örnek belediye olma vizyonunun tanıtımı ile başladı.
Temel ilke ve değerlerin bir kuruluşun en önemli ana temalarından birisi olduğunu vurgulayan iç eğitmen Erhan Can, “Belediyeler merkezi yönetimin dışında bizleri yerinde yönetim anlayışıyla vatandaşla yüz yüze getiren en önemli birim” dedi.
Belediyenin kuruluşundan günümüze gelişi, misyon, vizyon, temel ilke ve değerler, kalite ve etik kuralların ardından Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ’nin yeni teşkilatlanması tanıtılarak, hangi birimin ne amaçla kurulduğu katılımcılara anlatıldı.
Planlanan hizmet içi eğitimler kapsamında yeni başlayan ve mevcut personelin ihtiyacına yönelik düzenlenen eğitimler devem edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti