Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği “Kent Orkestrası Yaz Konserleri”, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde halkla buluştu. Yüzlerce tatilcinin keyifli zaman geçirmesini sağlayan konserler, yaz boyunca devam edecek.

11 Temmuz 2019 Perşembe, 12:32
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kent Orkestrası Yaz Konserleri”, dalga sesleri eşliğinde müzik keyfi yaşatıyor. Kızkalesi ve Susanoğlu’nun ardından Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde devam eden konserler, yaz boyunca dinleyicileri müziğe doyuracak.
Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ve personeliyle gerçekleştirdiği etkinlikte, son olarak Yemişkumu ve Kocahasanlı’da tatil yapan vatandaşlar için konser verildi. Düzenlenen konserde tatilciler doyasıya eğlendi. Kent Orkestrası solistlerinin seslendirdiği parçalara danslarıyla eşlik eden vatandaşlar, plajda renkli görüntüler oluşturdu.
7’den 70’e herkes sahillerde
Etkinliklerle Mersinliler’in kültür ve sanat faaliyetleriyle buluşması hedefleniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği bir önemin göstergesi olarak düzenlenen konserler kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kent Orkestrası ve solistleri sahne alıyor.
Denize karşı seslendirilen şarkılara eşlik eden tatilciler, birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söylüyor. Büyükşehir Belediyesi sayesinde eğlenceli bir yaz akşamı geçiren tatilciler, alkışlar ve ıslıklar ile şarkılara eşlik ediyor. 7’den 70’e herkes sahillerdeki halk konserlerinin tadını çıkarıyor.
Konserler hız kesmeden devam edecek
Bir turizm kenti olan Mersin’de, yaz sezonu boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamı Kızkalesi, Susanoğlu, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahil bandında konserler gerçekleşecek. “Kent Orkestrası Yaz Konserleri” kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve solistleri tarafından, 12 Temmuz’da Susanoğlu, 13 Temmuz’da Kızkalesi, 19 Temmuz’da Yemişkumu, 20 Temmuz’da Kocahasanlı, 26 Temmuz’da Kızkalesi ve 27 Temmuz’da da Susanoğlu’nda konser verilecek.
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor
Mersin'de Şarkılar Denize Karşı Söyleniyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı