Mersin'de Üretilen Bitkisel Macundan Sildenafil Çıktı. Sildenfil Nedir? Sildenafil Zararlı Mıdır?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı kontroller sonucunda, kurallara uymayan 74 firmaya ait bilgileri bakanlığın internet sitesinde paylaştı. Yayımlanan listede Mersin'deki bir firmanın da olduğu ortaya çıktı.

15 Şubat 2020 Cumartesi, 12:36
Mersin'de Üretilen Bitkisel Macundan Sildenafil Çıktı. Sildenfil Nedir? Sildenafil Zararlı Mıdır?
-

Tarım ve Orman Bakanlığı, laboratuvar incelemesi sonucu taklit ve tağşiş yapıldığı saptanan 74 firmaya ait 99 ürünü ifşa etti.Bakanlığın internet sitesinde yer alan açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 sayılı 'Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'nun 31'inci maddesi 6'ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceğinin hükme bağlandığı hatırlatıldı.

FİRMALARIN LİSTESİ PAYLAŞILDI

Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı belirlenen aralarında süzme çiçek balı, alkollü ve alkolsüz içecekler, bitkisel yağ ve margarin, çikolata, et ve süt ürünlerinin yer aldığı ürünler ile firma ve üretim yerleri liste halinde paylaşıldı.

Paylaşılan listedeki 74 firmadan birinin Mersin'de faaliyet gösteren bir firma olduğu ortaya çıkarken bu firmanın piyasaya "Ballı Zencefil Karışımlı Bitkisel Macun, Mesir Macunu Karışımlı Macun ve Bitkisel Karışımlı Epimedyumlu Macun" olarak sunduğu üründe Sildenafil maddesinin çıktığı açıklandı.

İŞTE MERSİN'DEKİ O FİRMA

Vatandaşlar açıklanan liste sonrası ürünlerde çıkan Sildenafil maddesi nedir? Sildenafil maddesi zararlı mı? sorularının yanıtını aramaya başladı. mersinhaber.com Bir çok kişinin merak ettiği bir çok uzmanından tehlikeli olarak sınıflandırdığı sildenafil maddesi hakkında detayları derlerdik.

SİLDENAFİL NEDİR?

Sildenafil, iktidarsızlık ve erektil disfonksiyon gibi erkek cinsel fonksiyon problemlerinin tedavisinde kullanılan bir madde. Erkek cinsel organına kan akışının artırılmasını hedefler. Vücuda alındığı zaman söz konusu semptomları bastırmak amacıyla kullanılır.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın internet sitesi üzerinden açıkladığı bazı firmaların, ürettikleri meyve sularının içine viagra etken maddesi olan ve erektil disfonksiyon (cinsel organ sertleşmesi bozukluğu) tedavisinde kullanılan sildenafil ekledikleri ortaya çıktı.

SİLDENAFİL ZARARLI MI? ZARARLARI NELERDİR?

Sildenafil kullanan kişilerde vücudun diğer bölgelerinde de atardamarlarda genişlemeler olacaktır. Bu etki nedeniyle de baş ağrısı, baş dönmesi gibi şikayetler görülebilir. İlacın diğer yan etkileri şunlar olabilir: Görmede bulanıklaşma, midede yanma, yüzde kızarma, burun akıntısı, burun kanaması ışığa karşı hassasiyet.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor