Mersin’de Yükseklen Teknoloji “Sophiatech”

Kamera güvenlik sistemleri ve yangın algılama sistemleri sektöründe Türkiye’de ilk 20 firma arasında yer alan Sophiatech, Mersin’in parlayan yüzü olarak yükselmeye devam ediyor.

02 Şubat 2016 Salı, 10:32
Mersin’de Yükseklen Teknoloji “Sophiatech”
-

Mersin Merkezli ve sektöründe Türkiye’de ilk 20 firma arasında yer alana Sophiatech, kamera güvenlik sistemleri, yangın algılama sistemleri, profesyonel bilgi işlem odalarının kurulumları, fiber altyapıları, bilgi işlem çözümleri gibi alanlarda  her yıl yüzde 100 büyümeye devam ediyor.

 

Önümüzdeki dönemde 2 milyon liralık yatırımla bir üretim tesisi kurmayı hedefl ediklerine dikkat çeken Sophiatech Genel Müdürü Erkut Özyıldırım, “Geçen yıl Wonasis Resort& Aqua Oteli’nin elektrik taahhüt ve altyapı işlerini yaptık. Bu yaklaşık 500 dairelik 3+1 genişliğinde bir işe tekabül ediyor. Bu yıl da Kule&Vispo İnşaat, Arıcan İnşaat ve Sunay İnşaat projelerinin elektrik taahhüt işlerini yürütüyoruz. Şu an devam eden 300’e yakın dairenin projesi var. Yıl sonuna kadar 700 daireye kadar taahhüt işlerini yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde ise devlet taahhüt işlerine daha fazla odaklanacağız” bilgilerini verdi.

 

Türk Cumhuriyetleri ve Afrika hedef pazarlarımız arasında

 

Yeni yatırımla birlikte müşterilerine daha iyi hizmet verebileceklerini ve uluslararası arenada daha rahat hareket edebileceklerini söyleyen Özyıldırım, “Yeni yatırımımız hem yurtiçinde hem de yurtdışında biraz daha büyümemizi sağlayacak .Yurtdışı için sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bunu, 5-6 yıllık bir sürece yaydık. Afrika ve Türk devletleri pazarlarımız arasındadır.” Dedi.

 

Faaliyetlerini 250 metrekarelik bir alanda yürüttüklerini belirten Özyıldırım, yeni bir arsa aldıklarını ve 600 metrekarelik bir alanda 3 katlı bir bina inşa ettiklerini aktardı. Yeni binalarında depo, teknik servis ve elektrik-elektronik, toptanperakende satış alanlarının bir arada olacağını vurgulayan Özyıldırım, “Bütün işlerimizi tek merkezden yürüteceğiz. Binamız bölgede bir ilke öncülük edecek. Teknolojik donanımlara sahip bir bina yapıyoruz. Akıllı otomasyon sistemleri ile yönetilecek. Hem çevreci hem de akıllı bir bina yapıyoruz. Bu yatırım yaklaşık 700 bin lirayı bulacak.” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı