Mersin'deki Miniklerin Dört Gözle Beklediği Festival Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Mersin Çocuk Festivali’ne sayılı günler kaldı.

17 Nisan 2019 Çarşamba, 15:33
Mersin'deki Miniklerin Dört Gözle Beklediği Festival Başlıyor
-

Her yıl Mersinli çocukların dört gözle beklediği ve birbirinden renkli aktivitelerin yer aldığı festival, 22-23 Nisan tarihleri arasında Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını açacak.
Mersinliler tarafından büyük beğeni toplayan Uluslararası Çocuk Festivali, renkli aktiviteleriyle Mersinli miniklere ve ailelerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşatacak.
Dans gösterilerinden tiyatro oyunlarına, konserlerden yarışmalara, turnuvalardan yetenek atölyelerine, spor müsabakalarından oyun istasyonlarına kadar birbirinden eğlenceli, renkli ve aynı zamanda eğitici etkinlikleri Mersinlilerle buluşturmaya hazırlanan Uluslararası Çocuk Festivali, minik misafirlerini bekliyor. Açık alanlar, çim alanlar, serbest etkinlik alanları, oyun parkları ve üç farklı salonda düzenlenecek olan etkinlikler ile oldukça geniş bir aktivite alanı ile ziyaretçilerine kapılarını açan festivalde, çocuklar doyasıya eğlenirken, aileler de bu coşkuya ortak olma imkânı bulacak.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tüm çocukları ve Mersin halkını festivale davet etti. Seçer, "Bu festivalimizin gelecek yıllarda da çıtasını yükselterek devam ettireceğiz. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şimdiden en içten dileklerimle kutlarken, festivalimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyorum” dedi.
Festival dolu dolu programıyla ziyaretçilerini bekliyor
22-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Mersin Çocuk Festivali, iki gün boyunca birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.
22 Nisan Pazartesi günü saat 10:00’da kapılarını açacak olan festivalin birinci gününde açılış seremonisi ve dans gösterilerinin ardından Ferdinand adlı film gösterisi, Köstebekgiller tiyatro gösterisi, bubble şov, Hacivat ve Karagöz gölge oyunu ve dijital oyunlar başta olmak üzere gün boyu sürecek olan pek çok etkinlik düzenlenecek.
Festivalin ikinci günü olan ve aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan’da ise birbirinden güzel etkinlikler minikleri bekliyor olacak. Saat 10:00’da başlayan etkinlikler kapsamında, ilk gün etkinliklerinin yanı sıra Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro gösterisi, Ukrayna, Bulgaristan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Hindistan, Halk dansları gösterisi, Barış Manço şarkıları konseri, birçok etkinlik ve pek çok aktivite yer alacak.
Minikler oyun alanları ile eğlenceye doyacak
3. Mersin Çocuk Festivali’nde etkinliklerin gün boy devam ettiği üç farklı salonun yanı sıra açık alan etkinlikleri ve çim alan etkinlikleri de Mersinli minikleri bekliyor olacak. Şişme oyun grupları, atölyeler, yarışmalar, yarış pistleri, geleneksel oyunların sergileneceği açık hava etkinliklerinde minikler ayrıca Midilli atlar ile gezinti yapmanın keyfini yaşayacak.
Babalar ve oğulları futbol turnuvasında rakiplerini bekliyor
Mersin Çocuk Festivali miniklerin doyasıya eğleneceği etkinlikler ve aktivitelerin yanı sıra ailelerin de çocuklarına eşlik edeceği aktiviteler sunuyor. Özellikle her yıl büyük beğeni toplayan ‘Futbol Turnuvası’ bu yıl da futbolda iddialı olan babalar ve oğullarını bekliyor.
Mersin'deki Miniklerin Dört Gözle Beklediği Festival Başlıyor
Mersin'deki Miniklerin Dört Gözle Beklediği Festival Başlıyor
Mersin'deki Miniklerin Dört Gözle Beklediği Festival Başlıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”