Mersin'in Toroslar Belediye Başkanına Ödül

Hamit Tuna bakın bu kez ne ödülü aldı...

19 Nisan 2018 Perşembe, 13:17
Mersin'in Toroslar Belediye Başkanına Ödül
-

Göreve geldiği 14 yılda Toroslar’ın yaşam kalitesini yükselttiği çevre, şehircilik, kültür sanat ve spor alanında yüzlerce projeye imza atan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ödüle doymuyor.
Yaptığı hizmetlerle 14 yılda 11 kez yılın belediye başkanı ve 7 kez de yılın spor adamı seçilen Başkan Tuna, gelişim ve değişim çağını yaşayan Toroslar’a kazandırdığı yatırım ve hizmetlerinden dolayı ‘Altınçağ’ ödülüne layık görüldü.Başkan Tuna böylelikle, 14 yılda 19’uncu ödülünü aldı.
Gamze Görgen organizasyonuyla düzenlenen; iş, siyaset, sanat ve spor alanında önemli isimlerin katıldığı Altınçağ ödül gecesinde ödülünü, Görgen’in elinden alan Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Toroslarımıza kazandırdığımız hizmetlerimizin ödülle taçlandırılması bizim için mutluluk vericidir. Biz, 300 bin nüfuslu bir aileyiz. Bu ödüller de Toroslarımızındır” dedi.
Sosyal belediyecilik ve sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmaktan büyük onur duyduklarını belirten Başkan Hamit Tuna; “Göreve geldiğimiz 14 yıl önce bir çalışma yol haritası çizdik. Toroslarımız;  sağlığın, eğitimin ve gençliğin merkezi olacak dedik. Devletin bütün sağlık yatırımlarını arsa vermek üzere bölgemize getirdik. Tüm olumsuz işlerin eğitimle düzeleceği düşüncesiyle İlçemizdeki eğitim çıtasını yükseltmek amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 25 okul yeri verdik. Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesinin tek yolu gençlerini doğru ve sağlıklı yetiştirmesiyle mümkündür. Bu amaçla bugüne kadar 10 spor kompleksi inşa ettik ve 4 spor kompleksimizin de yapım çalışmaları devam etmektedir. Toroslarımıza baktığımızda daha önce köy görüntüsü içerisindeki bir yer iken bugün yatırımlarımızla ve hizmetlerimizle kendi kendine yetebilen ve en hızlı gelişen, doğru yapılaşmanın olduğu bir ilçe konumuna getirdik. Denizimiz yok ama yaylalarımızın öne çıkartılması amacıyla eko ve doğa turizmini hayata geçirdik. Tüm projelerimiz, Toroslarımızın güçlü geleceğini planlamak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak içindir. Gelecek dönemde Toroslarımız bugün olduğu konumdan çok daha uçlara gelecektir inşallah. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Geldiğimiz yeri çiziyoruz ve işaretliyoruz. Daha yüksek ufuk ve vizyonlara bakmak suretiyle gelişmeyi daha da öne çıkartacağız. Ama bizi biz yapan değerlerimizden de asla taviz vermeyeceğiz. Biz Toroslar olarak 300 bin kişilik bir aileyiz diyoruz. Birbirimizle olan dayanışma ruhu bir aidiyet duygusu içerisinde tüm Toroslarımızın insanına yansıdı. Allah bu birliğimizi bozmasın. Yunus Emre’nin dediği gibi birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Toroslarımız, dimdik ve birlik içerisinde  Mersinimiz ile birlikte bir bütün. ‘Altınçağ’ ödülünü almaktan büyük mutluluk duydum. Sayın Gamze Görgen Hanımefendiye bu girişimden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor