Mersin’in Zabıtaları Mezitli Belediyesi’nde Buluştu

Mersin Büyükşehir ve merkez ilçelerde görev yapan zabıta müdürleri Mezitli Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir araya geldi.

20 Ağustos 2019 Salı, 15:57
Mersin’in Zabıtaları Mezitli Belediyesi’nde Buluştu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Her ay zabıta müdürlükleri arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla toplanan Zabıta Müdürlerinin Mezitli Belediyesi Kafeteryasında gerçekleşen kahvaltı buluşmasına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Fuat Tuğluoğlu ve Şube Müdürleri, Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Solak, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Kurt, Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ve Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürü Alim Sevim’in hazır bulunduğu toplantıda, il genelinde zabıta ekiplerinin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri konusunda bilgi alışverişi yapıldı.
Hizmetlerin başarısında eşgüdümlü çalışmanın önemine değinen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, karşılaşılan paralel sorunlara paralel çözüm üretmenin hizmet kalitesini artıracağını savundu.
Zabıtaların, vatandaş ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğinin altını çizen Başkan Tarhan, “Zabıta çalışanlarının zor bir görevi var. Belediyelerin en görünen yüzleri zabıtalardır. Bu nedenle ne türlü zorlukla karşılaşılırsa karşılaşılsın hoşgörülü ve saygın davranmak zorundalar. Zabıtalardan tek istediğim, vatandaşa her zaman duyarlı davranmalarıdır. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçileri, bu görevleri sırasında zaman zaman saldırıya da uğrayabiliyor. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklar onlara büyük yükler getiriyor" dedi.
Özverili ve fedakârca çalışan zabıta personelinin meslek onurunu güçlendirerek kurumsal kimliğini geliştirecek önlemler aldıklarını kaydeden Başkan Tarhan, "Tüm çabamız halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan personelimizin en iyi şartlarda görev yapması üzerinedir. Tüm bunlara karşın zabıtalarımız her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edecektir. Bu anlamda kentimizin düzenine, huzur ve sağlığına emek veren zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Toplantıda, doğum günü olan Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Solak’a sürpriz yapılarak pasta kesildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”