Mersinli Genç Futbolcu Emre Demir Kayserispor’dan Barcelona’ya Transfer Oldu! Peki Emre Demir Kimdir? Boyu ve Kilosu Kaç? Oynadığı Mevki Neresi? İşte Merak Edilen Soruların Yanıtları…

Barcelona B, Kayserispor'da top koşturan Mersinli Emre Demir'i 2 milyon Euro bonservis bedeli + bonuslar karşılığında transfer etti.

23 Eylül 2021 Perşembe, 22:52
G: 23.09.2021 - 22:57
Mersinli Genç Futbolcu Emre Demir Kayserispor’dan Barcelona’ya Transfer Oldu! Peki Emre Demir Kimdir? Boyu ve Kilosu Kaç? Oynadığı Mevki Neresi? İşte Merak Edilen Soruların Yanıtları…
-

2027'ye kadar anlaşmaya varılan oyuncu mevcut sezonu Türk ekibinde geçirecek. 17 yaşındaki oyuncunun serbest kalma bedeli 400 milyon Euro olarak belirlendi. Daha önce de Barcelona altyapısında denenen Emre Demir, PSG altyapısında eğitim almıştı.
 
Emre Demir Kimdir?
Genç yetenek, 15 Ocak 2004 yılında Mersin’de doğdu. Henüz 8 yaşındayken Kuvayı Milliye Spor’da top koşturmaya başlayan Emre’nin yeteneği kısa sürede keşfedildi. 2012 yılında babasına iş garantisi ve dayalı döşeli bir ev karşılığında Kayserispor’a transfer olan oyuncu; U14 Takımı'nda 49 maçta 49 gol, U15 Takımı'nda 3 maç 5 gol, U16 Takımı'nda 30 maç 10 gol, U17 Takımı'nda ise 7 maçta 3 gol attı. 2019 yılı Ocak ayına gelindiğinde Emre Demir, Kayserispor A kadrosuna dahil oldu.
 
2019/2020 sezonunun 11. haftasında Kayserispor'un Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın 68. dakikasında oyuna giren Emre oyuna girdikten 3 dakika sonra 71'de golünü attı. Henüz 15 yaşındayken attığı bu golle Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcu ünvanını alan genç yetenek aynı sezonda 13 resmi maçta 1 gol, 2020/2021'de ise 16 resmi maçta 2 gol, 1 asistle adından söz ettirdi.
 
Emre Demir’in Boyu ve Kilosu Kaç?
Emre Demir, 1.75 boyunda ve 67 kg ağırlığında. Sol ayağını çok iyi kullanan futbolcu bir röportajında yakın çevresinin kendisini ‘Messi’ olarak çağırdığını söylemişti. Esasen merkez orta saha mevkiinde oynayan genç oyuncu, sağ ve sol kanatta da görev alabiliyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor