Mersinli Genç İş İnsanı Mehmet Furkan Avcı Akranlarına Seslendi: "Yatırım Yapmaktan Korkmayın"

Mersin’de optik sektöründe 3 şubesiyle faaliyet gösteren 21 yaşındaki iş insanı Mehmet Furkan Avcı, 4 ilde daha şubeler açarak istihdam sağlamayı hedefliyor.

23 Kasım 2021 Salı, 21:05
Mersinli Genç İş İnsanı Mehmet Furkan Avcı Akranlarına Seslendi: "Yatırım Yapmaktan Korkmayın"
-

21 Yaşındaki genç iş insanı Mehmet Furkan Avcı, yaptığı yatırımlarla gençlere örnek olmaya devam ediyor. Mersin’de okuduğu optisyen teknikerliği bölümünden mezun olduktan sonra ilk işyerini açan Avcı, daha sonra açtığı 2 şube ile büyümeye devam ediyor. Mersin’de 3 şubesinde 15 kişiyi istihdam eden genç iş insanının yeni hedefi ise 4 ilde daha şubeler açarak sağladığı istihdam sayısını 70’e yükseltmek.

“GENÇLER YATIRIM YAPMAKTAN KORKMASIN”
İş hayatına başladığında kendisine birçok insanın işyeri açmaması konusunda uyarıda bulunduğunu belirten Avcı, “Yatırım yapmaktan hiçbir zaman korkmadım. Hedefim her zaman büyüme yönündeydi. İş hayatına ilk başladığım dönemlerde çevremde neredeyse herkes yaptığımın doğru olmadığını söylüyordu. Ben ise onlara ben bu işi başaracağım, hayallerimin peşinden koşmaya devam edeceğim, doğru hamle ve doğru yatırımla sonuca ulaşacağım diyordum. Yaptığımız doğru hamlelerle ve yatırımlarla çok şükür bugün Mersin’de 3 şubemiz bulunmakta. Yaşıtlarıma baktığım zaman çoğunun hayali yurt dışına yerleşmek. Günümüz gençleri sorumluluk almaktan, iş kurmaktan korkuyor. Çevremdeki gençlere sürekli şunu söylüyorum; ‘Yatırım yapmaktan korkmayın’ iş hayatında doğru hamleler yapın, günü kurtarma peşinde olmayın” şeklinde konuştu.

“4 İLDE DAHA MAĞAZALAR AÇACAĞIZ”
Mersin’de yaptığı yatırımların ardından hedeflerini daha da büyüttüklerinin altını çizen Mehmet Furkan Avcı, “Mersin’de yaptığımız doğru yatırımların meyvesini almaya başladık. Şimdiki hedefimiz ise Adana, Gaziantep, Konya ve Kayseri’de yeni mağazalar açıp sağladığımız istihdam sayısını artırmak. 4 ilde de mağaza arayışlarımız devam ediyor. Gittiğimiz illerde yatırımcılar ortak mağaza açma teklifinde bulunuyor. Tabi ortaklık olayını da ekibimizle birlikte masaya yatırıyoruz. İnşallah en kısa sürede 4 ilde mağazalarımızı açarak sonraki hedefimiz olan Türkiye’de mağazalaşma hayalimizi gerçekleştirmek olacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor