MESKİ, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi 23 Temmuz’da Yapılacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ikinci birleşimi, 23 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’da yapılacak.

23 Temmuz 2020 Perşembe, 07:44
MESKİ, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi 23 Temmuz’da Yapılacak
-

Büyükşehir Belediyesi Kongre Salonu’nda gerçekleştirilecek MESKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ikinci birleşiminde altı madde görüşülecek. Açılış ve yoklama ile başlayıp, bir önceki tutanak özetinin görüşüleceği toplantıda ele alınacak maddeler şunlar:


1- 1) Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kadro Derece ve Kadro İptal İhdas Değişikliği Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.

2- 2)Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.

3- 3) Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğine Ekleme Yapılması Hakkındaki Yönetmelik Taslağı ile ilgili Plan ve Bütçe ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarının ortak raporunun görüşülmesi.

4- 4) Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2019 Mali Yılı Kesin Hesap ve ekli Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.

5- 5)MESKİ Olağanüstü Genel Kurulunun 16/05/2020 tarih ve 2 sayılı kararı neticesinde emlak vergi değerinin %0,9’una indirilen su ve kanalizasyon harcamalarına katılım payı olarak 01/01/2020 tarihinden ilgili kararın yürürlüğe girdiği tarihe kadar % 2 oranında katılım payı ödemesi yapan abonelere aradaki farkın iade edilebilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.

6- 6)MESKİ Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Bütçe kararnamesi ve eki Finansmanın Ekonomik Sınıflandırılması cetvelinde yer alan 100.000.000,00 TL İç Borçlanmanın yapılabilmesi ve krediyle ilgili her türlü iş ve işlemleri yapmak üzere MESKİ Genel Müdürü’ne yetki verilmesi hususları MESKİ Olağanüstü Genel Kurulu’nun 16.05.2010 tarihinde yaptığı Olağanüstü Toplantıda görüşülmüş ve 3 sayılı karar sonucu oy çokluğu ile reddedilmiştir. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Kurul Başkanı Sn. Vahap SEÇER tarafından Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 17. Maddesinin 1. Fıkrası gereğince yeniden görüşülmek üzere Genel Kurula iade ettiği İç Borçlanmanın yapılabilmesi hususunun tekrar Genel Kurulda görüşülmesi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti