Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı "Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum"

Mersin Tarsus ilçesinde kas hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamayan Meymune Aşık, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'dan yardım istedi.

11 Ekim 2018 Perşembe, 10:07
G: 12.10.2018 - 00:27
Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı "Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Vilayet Gazetesinde yayımlanan habere göre, Mersin'in Tarsus ilçesi Karadiken Mahallesinde ikamet eden Meymune Aşık (47) yakalandığı Kas Erimesi hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş durumda.
Yaşadığı rahatsızlık hayatını baştan başa değiştiridğini ifade eden Aşık, "Yaşamım artık bu tekerlekli sandalyeye bağlanmış durumda. Bundan dolayı yıllardan bu bu yana evin dışına çıkamıyorum. Çünkü ikinci katan inemiyorum Birkaç ay önce temin ettiğim akülü aracı ile hayatım biraz rahatladı. Dışarı çıkamadığım için babam evin ikinci katında dışarıyı seyretebilmem için teras yaptı. Bu bile hayatıma sevinç kattı. Ama bende artık aşağıa inip dışarıya çıkıp kendim dolaşmak istiyorum. Bunun için bir tane engelli rampasının yapılması gerekiyor. Bu konuda Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can'dan yardım istiyorum. Yola sıfır evimizin duvarının sokağa çıkan kısmına yaklaşık 7-8 metre uzunluğunda terastan yere ulaşam bir engelli rampasının yapılmasını ve buna izin verilmesini istiyorum. Belediye bşaknımızdan bu sevinci bana yaşatmasını umuyorum"diyerek yardım istedi.
Öte yandan konuyla ilgili konuşam Meymune Aşık'ın babası Yusuf Aşık'ta Belediye Başkanı Şevket Can' seslenerek "Sayın Belediye Başkanımız Şevket Can'ın iyi yürekli bir insan olduğunu biliyoruz. Kızım yıllardan beridir hayatı bu terastan izliyor. Dışarı çıkmak için yol olmadığı için dışarı çıkamıyor. Terastan aşağıya inen 7-8 metre uzunluğunda bir rampa yapmak istiyorum Başkanımız bize izin verip bu konuda yardımda bulunursarampayı yaptırabilirim. Yolu işgal etmek gibi bir durum da söz konusu değil. Evimizin duvarının hemen yanından 1 metrelik bir kısmı içeriyor. Başkanımızın bu isteğimizi kırmamasını umuyoruz" dedi.
Meymune Aşık'tan Şevket Can'a Çağrı ''Artık Dışarı Çıkmak İstiyorum''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı