Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan Doğum Günü Sürprizi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin Filizleri Projesi kapsamında eğitim yardımı alan Emine Muhlise Nur’a Doğum Günü sürprizi yaptı.

02 Eylül 2019 Pazartesi, 17:24
G: 02.09.2019 - 17:26
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan Doğum Günü Sürprizi
-

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin Filizleri Projesi kapsamında eğitim yardımı alan Emine Muhlise Nur’a Doğum Günü sürprizi yaptı. Emine’nin ailesi tarafından site içerisinde düzenlenen kutlamaya katılan Başkan Tarhan, doğum gününe katılan çocukları da kitap dağıtarak mutlu etti.
Sosyal belediyeciliğin örnek ismi Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bulduğu her ortamda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçildiği ilk haftadan itibaren başlattığı halk günleri anlayışını Mersin’de yerleştiren isim olan Başkan Tarhan, Mezitlililerin özel günlerinde de yanlarında olmaya gayret gösteriyor.
Daha önce birçok vatandaşın düğün töreni, evlilik yıldönümü, asker uğurlaması gibi özel günlerinde yanında olan Başkan Tarhan, Mezitli’nin Filizleri Projesi kapsamında eğitim yardımı alan Emine Muhlise Nur’a Doğum Günü sürprizi yaparak site bahçesinde yapılan kutlamaya katıldı.
Mezitli’nin Filizleri ailesinden lise öğrencisi Emine Muhlise Nur’un doğum günü olduğu bilgisini alan Başkan Tarhan, Akdeniz Mahallesinde bulunan evine gitti. Mahalle sakinleri ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tarhan, Emine’ye çanta, kitap, satranç takımı, tişört ve toptan oluşan bir set hediye etti. Doğum gününe katılan çocukları da unutmayan Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi tarafından bastırılan dünya klasiklerinin yer aldığı kitaplardan hediye etti.
Başkan Tarhan’ın yaptığı sürprizle kendisini bir kez daha mutlu ettiğini ifade eden Emine Muhlise Nur, “Daha önce Mezitli’nin Filizleri projesi ile eğitim yardımı almamı sağlayan Başkanımız, şimdi de doğum günüme gelerek beni mutlu etti. Bana hayatım boyunca unutamayacağım güzel anılar verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Her bulduğu fırsatta vatandaşlarla bir arada olmaya gayret gösterdiğini dile getiren Başkan Tarhan da, “Ben belediye binasında yapılan belediyecilik anlayışını sevmiyorum. Belediye dışına çıkarak vatandaşlarımızla direk görüşme yapma ve olumlu olumsuz görüşlerini almayı istiyorum. Bu bize doğru yaptığımız işleri çoğaltmak için moral verirken, vatandaşın ihtiyacı olan projelerin belirlemesinde öncelik sıralaması yapmamı sağlıyor. Acı günlerinde olduğu gibi mutlu günlerinde de halkımızın yanında olmaya gayret ediyorum. Bugün de kızımız Emine’ye doğum günü sürprizi yapmak istedik. Pastasını birlikte keserken onun kadar ben de mutlu oldum ve günün iş yorgunluğunu unutma şansı buldum. Benim için en büyük dinlenme ve motivasyon vatandaşlarımızın gülen yüzleri ile kalplerini ve kapılarını açmalarıdır” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti