Mezitli Belediye Başkanı Tarhan Etkinliklerde Tanıştığı Minik Nazlı’nın Davetini Kırmadı

8 yaşındaki Nazlı Yıldırım’la belediyenin etkinlerinde tanıştı, davetini kırmadı, projelerine destek oldu.

06 Temmuz 2019 Cumartesi, 22:59
Mezitli Belediye Başkanı Tarhan Etkinliklerde Tanıştığı Minik Nazlı’nın Davetini Kırmadı
-

8 yaşındaki Nazlı Yıldırım’la belediyenin etkinlerinde tanıştı, davetini kırmadı, projelerine destek oldu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bugün minik Nazlı’nın misafiriydi. Projelerini dinledi, destek sözü verdi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 9.’su düzenlenen Soli Güneş Festivali kapsamındaki etkinliklerde Başkan Tarhan’la görüşme fırsatı bulan 8 yaşındaki Nazlı Yıldırım, ailesiyle tanışması için evine davet etti. Minik Nazlı’nın davetini kırmayan Başkan Tarhan, Atatürk Mahallesi’ndeki evini ziyaret ederek, aile fertleri ve komşularıyla bir araya geldi. Başkan Tarhan’ı bir anda karşılarında gören çocuklar, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Sarılarak sevinçlerini ifade eden çocuklar, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Ziyaret esnasında çocuklarla sohbet eden Başkan Tarhan, miniklere top ve kitap hediye etti.
BAŞKAN TARHAN’DAN DESTEK SÖZÜ
Çocuklar, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’e katkı sunmak adına başlattıkları projeden bahsettiler. Kendi aralarında geri dönüşümden yaptıkları ürünleri satarak, gelirini de LÖSEV’e bağışladıklarını dile getirdiler. Bu projeye katkı sağlamak istediğini ifade eden Başkan Tarhan, çocukların projesine destek sözü verdi.
ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ DİNLİYORUM
Gittiği her yerde çocukların sevgi gösterileriyle karşılandığı için kendisini oldukça huzurlu ve mutlu hissettiğini dile getiren Başkan Tarhan, “Çocuklarımızın gözlerindeki o pırıltı, yüzlerindeki o samimi gülümseme beni mutlu ediyor, çalışmalarımda motive olmamı sağlıyor. Nerede bir çocuk görsem sohbet ediyor, onların hayallerini dinliyorum. Fırsat buldukça çocuklarla bir araya gelip, yoğun çalışma tempoma renk katıyorum. Bugün de Nazlı kızımızın daveti üzerine Yıldırım ailesini ziyaret ederek, aile fertleriyle bir araya geldim. Burada sevimli çocuklarımızın kendi aralarında başlattıkları projelerini dinledim ve çok etkilendim. Kendi imkânlarıyla geri dönüşümden yaptıkları eşyaları satarak, gelirini de (LÖSEV)’e bağışladıklarını öğrendim. Bu projelerinde yer almak için talepte bulundum. Sağolsun miniklerimiz projelerinde bizlere de yer verdi. Bende sevimli çocuklarımıza destek olacağımdan dolayı çok mutluyum. Bizleri evine davet eden 8 yaşındaki Nazlı başta olmak üzere aile fertlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu vesile ile tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”