Mezitli’de Yağmursuyu Çalışması Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü,  Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel caddesi mevkiinde vatandaşlarımızın yağan yağmurlarla meydana gelen sorunlara geçit vermemek için yürütülen yağmursuyu hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

17 Haziran 2018 Pazar, 19:57
Mezitli’de Yağmursuyu Çalışması Tamamlandı
-

Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesinde yürütülen çalışmalar kapsamında;  Cengiz Topel Caddesindeki yağışlı zamanlarda oluşan olumsuz koşulların engellenmesi öngörülen çalışmalarda 1.25 metre x 1.25 metre ebatında yerinde döküm kutu menfez imalatı ile 1200 milimetre çapında 855 metre betonarme boru döşenmiş olup, muhtelif yerlere ızgaralar konulmuştur. Yağmursuyu hattı ile toplanacak suların Mezitli sahilindeki denize deşarj edilmesi sağlanmıştır. Döşenen yağmursuyu hattı sayesinde Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesindeki Cengiz Topel Caddesindeki yağmursuyu sorununa kalıcı çözüm üretildi.
 
Mahallesinde yağmursuyu hattı yapımından memnuniyetini dile getiren Viranşehir Mahalle Muhtarı Sinan Örüng, "Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve MESKİ'nin bizlere daha sağlıklı alt yapıya kavuşturma için gösterdiği çaba ve çalışmayı takdir ediyoruz. Yapılan yağmursuyu hattı çalışması Viranşehir için çok önemli bir hizmettir. Yağmurlu havalarda oluşan su birikintileri nedeniyle caddemizde trafik tıkanmakta insanlarımız karşı karşıya geçmekte zorlanmaktaydı. Yapılan yağmursuyu hattı çalışmasıyla artık bu sorunlardan kurtulduk. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a, MESKİ Genel Müdürlüğü'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " dedi.
 
MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde başlayan yağmursuyu hattı döşeme çalışmasının tamamlanması ile Mersin genelinde hayata geçirdiğimiz projelerimizle vatandaşlarımızın yıllardır yaşadıkları yağmursuyu sorunlarına son verdik. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin modern bir alt yapıya kavuşması ve şehrimizdeki mevcut yağmursuyu ağımızı genişletmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın liderliğinde Mersin genelinde yağmursuyu sorunlarına geçit vermemek için projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Bu noktadan hareketle Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde başladığımız yağmursuyu hattı döşeme çalışmamızı tamamlayarak bu bölgelerdeki vatandaşlarımızın yağmursuyu sorunu çözüme kavuşturulmuş oldu. ” denildi 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi