Mezitli’nin Şampiyon Kadınları TBMM’de

Bir yılda iki farklı yarışmadan şampiyonluk kazanarak Türkiye’nin gururu olan Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nda tezgah açan kadınlar ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu. Mezitlili kadınların göğsünü kabartmaya devam ettiğini dile getiren CHP lideri en kısa sürede ziyaret etme sözü verdi.

16 Ekim 2019 Çarşamba, 08:52
Mezitli’nin Şampiyon Kadınları TBMM’de
-

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın gurur projesi olan ve bir yılda iki ödül birden kazandırarak Mersin’in tanıtımına büyük katkı sağlayan Kadın Üretici Pazarında tezgah açan üretici kadınlar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen CHP Grup Toplantısına katıldı.

Dünyanın en geniş katılımlı yarışmalarından Uluslararası Guangzhou Kentsel İnovasyon Ödülleri ve Milan Paktı Ödülleri Şampiyonluğu olan üretici kadınlar kazandıkları ödülleri Mezitli Belediye başkanı Neşet Tarhan’la birlikte kazandıkları ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşması öncesi “Sadece sporda değil her alanda büyük başarılara tanık oluyoruz. Mezitli Belediyesi’nin üretici kadınları son bir yılda iki ödül birden alarak göğsümüzü kabartmışlardır. Dünya Kadın Çiftçiler Günü gibi anlamlı bir günde kazandıkları ödülleri Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim ediyorlar” sözleriyle kürsüye davet edilen üretici kadınlar büyük ilgi gördü.

CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır’ın da hazır bulunduğu törende üretici kadınlar Kılıçdaroğlu’nu Mezitli’ye davet etti. Kadınların davetine karşılık en kısa sürede geleceğinin sözünü veren Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:“Mezitli’mizden gelen üretici kadınlarımız üretimleriyle bir yılda iki uluslararası ödül alarak göğsümüzü kabarttılar.

Üretici bir kadınımız ödülü takdim ederken ‘Bu ödülü size veriyoruz ama sizden de bir söz istiyoruz. Mersin’e Mezitli’ye bekliyoruz’ dedi bende söz veriyorum geleceğim. Kadının elinin değdiği yerde zenginlik var bereket var. O yüzden kadının üretiminin önündeki bütün engellerin kaldırılması lazım”
Mezitli Belediyesi’nin kazandığı ödüller, CHP Liderinin konuşma süresince kürsüde kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor